@misiafaraona: Chcialas powieddziec 30 :) Przepis fajny, ale taka gruba pizza to tez nie dla mnie. Ja lubie prawdziwe wloskie z cienutkim ciastem, ktorego praktycznie nie czuc. Ciasto ma tylko trzymac skladniki, a nie byc polowa skladnikow :>
z całym szacunkiem, ale wolę pizze z srednio-cienkim ciastem i odpowiednią dozą składników oraz sosem z pomidorków. na twojej jest trochę nasrane plastrów pieczarek, przez co kawałek wzięty do ręki wygnie się jak tyczka.
Spróbuję na 100%, ale z tego co rozmawiałem z pracownikiem Pizza Hut, to jedynym składnikiem wpływającym na smak ich ciasta są drożdże. Jak przynosił je do domu, to wychodziło mu takie samo. Niestety, nie powiedział jakie to drożdże
@Niepotrzebne_plus18: wybaczcie że podpinam ale nie mogę edytować, chciałbym tylko dodać że do ciasta do pizzy nigdy nie dodaje się mleka w jakiejkolwiek postaci, to samo tyczy się jajek, mój maestro mawiał kaleczonym polskim - "to nie bułka, kuhwa"
Komentarze (225)
najlepsze
ponadto król jest tylko jeden: http://forum.purepc.pl/Kulinaria-f51/Pizza-By-Rs-Krok-t208065.html
bo nie robię ciasta jak poduszkowiec? cięta riposta milordzie.
z całym szacunkiem, ale wolę pizze z srednio-cienkim ciastem i odpowiednią dozą składników oraz sosem z pomidorków. na twojej jest trochę nasrane plastrów pieczarek, przez co kawałek wzięty do ręki wygnie się jak tyczka.
@zweipack: WTF?