Jak produkuje się piwo - czyli wycieczka do browaru.
Ciekawy,a co ważne niemarketingowy opis logistyki związanej z powstawaniem piwa, okraszony zdjęciami i komentarzem. Gratka dla miłośników złotego trunku.
ObywatelAlfa z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 4
Ciekawy,a co ważne niemarketingowy opis logistyki związanej z powstawaniem piwa, okraszony zdjęciami i komentarzem. Gratka dla miłośników złotego trunku.
ObywatelAlfa z
Komentarze (4)
najlepsze
A marketingu w tym tekście jest mnóstwo.
nie piszą, że teraz zaczął się sezon na high gravity brewing i przed butelkowaniem do tysko-lechów leją kranówę.
no i niesamowite nowości w tym wykopie. piwo z wody, słodu i chmielu ! co wy nie powiecie. nowość na rynku.
NIE dla piw z KP i innych "produkcyjniaków".
NIECH ŻYJĄ piwa z browarów regionalnych, piwa żywe, niefiltrowane, z chmielu i słodu a nie z ekstraktów. NIECH ŻYJĄ piwa warzone!
Jeśli ktoś jest z okolic Puław - polecam lokalny browar nad Wisłą (nie podaję nazwy, kto chce ten znajdzie).