• Reklamy Google

  • Yelonek +1  

    Sprawdźcie czy następna data jest już zaklepana czy jeszcze nie.

    pokaż komentarz
    Yelonek
  • jachacy 0  

    Najbliższa wolna to euro2036.pl ;) Z mistrzostwami świata jest jeszcze lepiej... worldcup2154.com

    pokaż komentarz
    jachacy
  • Zimny-Dran -1  

    Nie jest warta ani grosza, nie siej propagandy i nie reklamuj domeny (pewnie po to zalozyles konto na wykopie w dniu wczorajszym).
    Jak widac wlasciciel domeny nie ma pomyslu jak na niej zarobic. Brak modelu biznesowego.
    Teraz bedzie troche szumu i na tym sie skonczy :)

    pokaż komentarz
    Zimny-Dran
  • soyka 0  

    Od razu zaprzeczam, to nie moja domena, nie mam z nią nic wspólnego. Rozczaruje Cię, nie po to założyłem konto żeby siać jakąś propagandę ;)

    To jest tylko moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać.

    pokaż komentarz
    soyka
  • Zimny-Dran 0  

    Nie bój nie bój, sąd arbitrażowy NASK zabierze domene :) PZPN czym predzej powinien zlozyc wniosek.

    pokaż komentarz
    Zimny-Dran
  • steemm 0  

    powoli dostaje odruchów wymiotnych jak widze

    354354356467546754767568645643421 linkow o euro 2012

    pokaż komentarz
    steemm
  • kooba 0  

    raptem 2 na głównej!

    pokaż komentarz
    kooba
  • soyka 0  

    Euro2012.pl no domenka miodzio, bardzo dużo warta ;)

    pokaż komentarz
    soyka
  • renq 0  

    Nie rozumem czemu robić dym o domenę *.pl. Mistrzostwa Europy to impreza ogólnoświatowa, jedyną słuszną posiada już UEFA. :)

    pokaż komentarz
    renq
  • Duri 0  

    I to jest najlepsza konkluzja całej tej dyskusji.

    pokaż komentarz
    Duri
  • momo 0  

    Pod domeną euro2012.pl powstanie serwis społecznościowy dla miłośników piłki nożnej.

    Więcej na ten temat tutaj:
    www.interaktywnie.com/newsy/63-euro2012pl--mistrzostwa-w-internecie.html

    pokaż komentarz
    momo
  • Ewenement 0  

    Domena jak domena... kupili ją we właściwym momencie i teraz czerpią korzyści. Mają otwarte pole do popisu... Nic tylko kupować (ciekawe) domeny na zaś... ;>

    pokaż komentarz
    Ewenement
  • Zimny-Dran 0  

    Ta domena to prawdziwa bańka internetowa która pęknie.
    Jesli ktos ja kupi to tylko utopi pieniadze, w przyslosci bedzie liczyl sie content serwisu a nie domena pod ktora bedzie dostepny, zwlaszcza ze jest to jednorazowa impreza a nie uniwersalna nazwa domeny.

    pokaż komentarz
    Zimny-Dran
  • dodd 0  

    Nie wiem kto jest głupszy, ludzie którzy myślą, że zarobią odsprzedając te domeny, czy ludzie, którzy myślą, że zarobią odkupując je.

    Ja mam na zbyciu: eu2012ro.info.biz.travel.pl , euro-2012-sedzia-kalosz.pl , oraz euro2012-bramki-sa-dwie.xxx ;P

    pokaż komentarz
    dodd
  • kooba 0  

    nie ma żadnej wpadki, przecież jest oficjalna strona pod domeną e2012.pl więc o co chodzi?

    pokaż komentarz
    kooba
  • KKKas 0  

    Ironia czy pomyłka? ;-) e2012.pl jest na sprzedaż.

    pokaż komentarz
    KKKas
  • kooba 0  

    Pomyłka, miałem na myśli e2012.org

    A zauważyliście że jak wpisze się w google euro 2012 pierwsze dwa wyniki to oficjalna strona z tym że:

    pierwszy adres to www2.e2012.org
    a drugi www.e2012.org

    co to jest www2? Pierwszy raz coś takiego widzę?

    pokaż komentarz
    kooba
  • fuutott 0  

    e2012.org jest trzeci w google przy zapytaniu "euro 2012" po wikipedi i uefa. Mysle ze sobie poradza :D

    pokaż komentarz
    fuutott
  • rezdesign 0  

    http://www.google.pl/search?hl=pl&q=euro+2012&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

    chyba jednak .pl jest 3 ;) także zarobią nad tym ;p albo jak google niech wywłaszczą :D hehe...

    pokaż komentarz
    rezdesign
  • Duri 0  

    No tak euro2012.pl jest trzecia, ale e2012.org, czyli ta której używają ludzie odpowiedzialni za organizacje (tj. oficjalna) jest pierwsza, więc wiele nie tracą.

    Choć i tak pewnie będą musieli odkupić, co po poniektóre domeny, dla świętego spokoju. Im prędzej tym zapewne lepiej.

    pokaż komentarz
    Duri
  • Wilk 0  

    "W sumie po co mieli rejestrować skoro nie było pewne, że te mistrzostwa odbędą się w Polsce" - żeby promować kandydaturę?

    pokaż komentarz
    Wilk
  • motor20 0  

    no tak, ale co mieli zrobic skoro kolesie w 2004 juz zarejestrowali. w sumie ta nazwa to nie ma jakiegos wiekszego znaczenia przeciez

    pokaż komentarz
    motor20
  • momo 0  

    Właścicielem domeny euro2012 jest właściciel agencji interaktywnej Ideo. Więcej na ten temat tutaj:

    http://gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070420/RZESZOW/70419023

    Twierdzi, że jej nie sprzeda, ale każdy ma swoją cenę:)

    pokaż komentarz
    momo
  • jamlasica 0  

    euro2012.pis.org.pl

    pokaż komentarz
    jamlasica
  • krst 0  

    To są tylko durne gadki w celu podwyższania ceny domen. Oficjalna domena moze i miec beznadziejna nazwe. Poprzez np. media ludzie ją zapamietaja i będą na nią wchodzić.

    pokaż komentarz
    krst
  • Duri 0  

    W sumie po co mieli rejestrować skoro nie było pewne, że te mistrzostwa odbędą się w Polsce. Poza tym nie ma informacji od kiedy ta domena (euro2012.pl) została zarejestrowana, więc nie wiadomo czy mieli w ogóle taką możliwość. Polsko-Ukraińska kandydatura wystartowała w 2003 roku, a z jakiegoś powodu korzystają z domeny e2012.org. Nie chce mi się wierzyć, że gdyby mogli od razu nie wykupili by tej bardziej reprezentatywnej, więc to chyba przesada z tą pierwszą wpadką.

    Ale faktycznie, za ten mały błąd będzie teraz trzeba słono zapłacić.

    pokaż komentarz
    Duri
pokaż 

Wykopali i zakopali (41 / 1)