Problem głodu na świecie? Jedzmy drewno!
Na początku rzeczywiście ciężko wyczuć jakikolwiek smak, ale gdy się dobrze pogryzie, wyczuwalny jest słodkawy posmak - dzieli się swoimi odczuciami prof. Percival Zhang kierujący zespołem wynalazców z Politechniki Virgini. Szczaw i mirabelki zdetronizowane?
layla__ z- #
- #
- #
- #
- 18
Komentarze (18)
najlepsze
Tak, 2 miliardy ludzi więcej i będziemy musieli jeść gałęzie :( Poza tym nawet jak coś to ci ludzie nie pojawią się z dnia na dzień. Jak z czasem będzie coraz bardziej brakować jedzenia to liczba ludności przestanie rosnąć.
Ale skoro już mówimy o przyroście to jest coś takiego jak przyrost realny (dla przypomnienia: przyrost naturalny + migracje) i tutaj sprawa się nieco komplikuje, więc to też nie do końca tak, że ciapaci
@Wrzoskoowna: I właśnie ten brak enzymów w naszych brzuszkach stanowi problem dla współczesnych biotechnologow.
Teraz nie wierzycie, a za parę lat będziecie się zajadac Lays'ami o smaku brzozy z cebulką ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Celulazy
Etanolu sie zachcialo, czlowiek nie kaktus pic musi...
Twoj komentarz oceniam na 6/10