• Reklamy Google

  • Cthulhu666 +28  

    Po czymś takim jakbym zobaczył tam sklep na "białej liście" to bym u nich nie kupował... W końcu kto by robił interesy z ludźmi nierozgarniętymi i dającymi się naciągać?

    pokaż komentarz
    Cthulhu666
  • SC10n +1  

    Jeżeli ktoś faktycznie prowadzi działalność gospodarczą i dałby się nabrać na coś takiego to cóż... Darwin mówi: giń.

    pokaż komentarz
    SC10n
  • gutek999 +6  

    whois legalu.pl

    DOMAIN: legalu.pl
    registrant's handle: nta405216 (INDIVIDUAL)
    nameservers: ns3.netart.pl. [85.128.130.10]
    ns2.netart.pl. [85.128.129.10]
    ns1.netart.pl. [85.128.128.10]
    created: 2009.05.13 17:58:44

    pokaż komentarz
    gutek999
  • kompi +2  

    strona może ze 2 dni w sieci i tekst:
    Zaufały nam już tysiące … Zaufaj i Ty …

    dorobił się w 2 dni fortuny i zwinął interes.

    pokaż komentarz
    kompi
  • pmslo +63  

    już nie mają strony.
    Strona w przebudowie, zapraszamy wkrótce … kontakt: legalubiuro@wp.pl
    ale adres mejlowy na wp mnie upewnił że to solidny partner w interesach.

    pokaż komentarz
    pmslo
  • Alpha_Male 0  

    to chyba nowy serwis wirtualnej polski ;)

    pokaż komentarz
    Alpha_Male
  • haker3 +3  

    I co sobie kupi za "zarobione" pieniądze? BicMac'a? :) Przecież jak ktoś zakłada biznes w sieci, potrafi też samodzielnie myśleć.

    pokaż komentarz
    haker3
  • psylo +3  

    Z całym szacunkiem dla Twoich dobrych intencji, ale jeśli ktoś jest na tyle ograniczony umysłowo żeby uwierzyć w takie bzdety to aż strach pomyśleć komu powierzamy swoje pieniądze podczas zakupów na odległość. Mam nadzieję, że nie udało im się znaleźć ani jednego "klienta", bo bym zwątpił ;)

    pokaż komentarz
    psylo
  • ecrider +80  

    Wielkie mi halo, Greenpeace robi to dokładnie to samo od 1971 roku i do tego jeszcze ma dobrą prasę ;)

    pokaż komentarz
    ecrider
  • Ciameq +5  

    Tylko greenpeace? :P

    pokaż komentarz
    Ciameq
  • RomanX +6  

    Nie, ale Greenpeace robi najwięcej szkód na największą skalę :P

    pokaż komentarz
    RomanX
  • DooBLER -4  

    przecie tamta strona nawet nie dziala. zakop
    Wykop Effect?

    pokaż komentarz
    DooBLER
  • nielubierodzynek -1  

    Wielkie mi halo, Greenpeace robi to dokładnie to samo od 1971 roku i do tego jeszcze ma dobrą prasę ;)
    podaj przykład, bo mnie to zaciekawiło

    pokaż komentarz
    nielubierodzynek
  • ecrider +4  

    Rok 1995, na wskutek medialnych i bezpośrednich akcji Shell został zmuszony do rezygnacji z planu zatopienia platformy wiertniczej Brent Spar w Atlantyku - platforma ta była okupowana przez Greenpeace przez niemalże 3 tygodnie! Platformę w Brent Spar rozebrano, a przez względnie dobry stan części wykorzystano je przy budowie innych platform w 1998 roku. Kiedy Shell rok po akcji Greenpeace zatapiał 3 podobne platformy (żeby było śmieszniej - w pobliskim rejonie) zieloni nie odezwali się ani słowem - nie mieli czasu, byli bardzo zajęci lokowaniem funduszy, które dostali od Shell'a.

    pokaż komentarz
    ecrider
  • macio_dg +22  

    A nie mówi się czasem czarna lista a nie czerwona ?

    pokaż komentarz
    macio_dg
  • yasiekk +101  

    Nie chcieli wyjść na rasistów.

    pokaż komentarz
    yasiekk
  • szulcu -3  

    Niestety nie udało im się.

    pokaż komentarz
    szulcu
  • guciozal -5  

    jest black list ; p, czyli czarna lista, a rasistami by nie byli jakby była np. zielona lista i szara lista :D

    pokaż komentarz
    guciozal
  • macio_dg -9  

    Chyba raczej udało ;/

    pokaż komentarz
    macio_dg
  • BobRozpruwacz +10  

    A Indianie?

    pokaż komentarz
    BobRozpruwacz
  • kompi +1  

    Pewnie nazwa.pl wciągnęła go na czarną listę, musi teraz zapłacić jedyne 70zł + vat aby dostać się na białą listę

    pokaż komentarz
    kompi
  • sharky +12  

    Boże, czego ludzie nie zrobią byleby tylko nie ruszyć tyłka sprzed kompa i pójść do Urzędu Pracy i znaleźć sobie uczciwą robotę ;/

    P.S: swoją drogą widzę ,że pokazywarka.pl już na dobre przyjęła się na wykopie (http://www46.wolframalpha.com/input/?i=pokazywarka.pl ) Gratulacje dla autora ;)

    pokaż komentarz
    sharky
  • kompi +6  

    Takich cweli to trzeba tępić, wystarczy masowo niech każdy umieści link do jego strony z kluczami - oszustwo, krętacz, naciągacz, złodziej, wyłudzacz itp Google go wywinduje ale z odwrotnym skutkiem :)

    pokaż komentarz
    kompi
  • tlucid +5  

    tia... dostanie wysoki PAGERANK od google i zacznie sprzedawać linki pozycjonujące na allegro :) świetny pomysł :P

    pokaż komentarz
    tlucid
  • nieocenzurowany88 -5  

    @Kompi
    Z kluczami powiadasz?
    http://img300.imageshack.us/img300/7606/legalu.jpg

    pokaż komentarz
    nieocenzurowany88
  • k47 +3  

    Partactwo pełną mordą...

    pokaż komentarz
    k47
  • kabzior +23  

    rozróżniasz troszkę wyrazy?

    pokaż komentarz
    kabzior
  • k47 -2  

    @blunch

    a teraz wracaj do pokeballa

    pokaż komentarz
    k47
  • aleandra 0  

    Ja nie wiem, jak takiemu mailu można uwierzyć, przecież w nim interpunkcja kompletnie leży oO

    pokaż komentarz
    aleandra
  • bakuj +7  

    Kto to mówi. Zdanie kończy się kropką a nie dwoma literami "o".

    pokaż komentarz
    bakuj
  • haker3 +7  

    Zaraz się przyczepi, że nie napisałeś przecinka...

    pokaż komentarz
    haker3
  • sofok666 +2  

    przez kilka kroków które, opisaliśmy, powstał po to aby, a nawet błędy ort:
    listę nie zaufanych
    Tego maila chyba pisała młodzież w wieku gimnazjalnym (niestety).

    pokaż komentarz
    sofok666
  • mwitbrot -1  

    Takie bzdury tu trafiają?

    To ja od siebie może dodam:
    Uwaga na babę w sklepie obok mojego domu- mimo, że na paczce papieru do dupy jest napisane 10 rolek plus 2 gratis, ona kasuje zawsze za 12 rolek! Nie dajcie się nabrać i kupujcie gdzieś indziej!

    pokaż komentarz
    mwitbrot
  • michu33 -1  

    Dla mnie koles jest bez zarzutow , oni robia interes na internautach a on na sprzedawcach , ktos kiedys na nim tez biznes zrobi :)

    pokaż komentarz
    michu33
  • Xbox360 0  

    frajerów na necie nie brakuje jednak

    pokaż komentarz
    Xbox360
  • Pinger -2  

    Błąd parsowania XML: niezrozumiała seria znaków po elemencie dokumentu
    Obszar: http://pokazywarka.pl/oszusci/
    Numer linii: 57, kolumna 8:
    -------^

    pokaż komentarz
    Pinger
  • michu33 0  

    to jest komentarz czy mam jakis error? :P "Błąd parsowania XML: niezrozumiała seria znaków po elemencie dokumentu
    Obszar: http://pokazywarka.pl/oszusci/
    Numer linii: 57, kolumna 8:
    -------^" lol

    pokaż komentarz
    michu33
  • pan_salata -1  

    Cii, Pinger jest proh4xorem.

    pokaż komentarz
    pan_salata
  • Gargamel +1  

    Byla mała (kilkanaście minut) przerwa techniczna, przepraszam za utrudnienia.

    pokaż komentarz
    Gargamel
  • retsef -3  

    piękny biznes, czemu ja jeszcze nic nie zakladam?

    pokaż komentarz
    retsef
  • Bofain -5  

    Ma ktoś mirrora bo stronka chyba już zamknięta? :-)

    pokaż komentarz
    Bofain
  • pmslo +46  

    mózg sobie wypozycjonuj

    pokaż komentarz
    pmslo
  • ultek -9  

    chyba misterna WroPokacja :)

    pokaż komentarz
    ultek
  • gkm -1  

    takie strony giną śmiercią naturalną...

    pokaż komentarz
    gkm
  • sypa88 -2  

    myśle, że klientów to oni nie mają za dużo ponieważ jeżeli ktoś prowadzi sklep internetowy to coś tam w głowie ma, chodź oczywiście jak zawsze ktoś się znajdzie i cwaniak zarobi

    pokaż komentarz
    sypa88
  • karboxx -3  

    Ci co krytykują tego kolesia to pewnie mają jakieś złe zamiary i on im w tym chciał przeszkodzić...

    pokaż komentarz
    karboxx
  • karboxx -4  

    A mi się wydaje że tu to są osoby które tylko patrzą oczyma widzącymi podstęp … hmm powiem szczerze że nie głupi pomysł z tym sprawdzaniem sklepów bo z tego co tu czytam to jeszcze nikt z was chyba nie padł ofiarą oszukanego sklepu internetowego. Ja niestety padłem i to na 200 zł :((

    pokaż komentarz
    karboxx
  • bowdown -1  

    zgłoś sklep do czerwonej listy

    pokaż komentarz
    bowdown
  • knobik -4  

    "Strona w przebudowie, zapraszamy wkrótce … kontakt: legalubiuro@wp.pl " email mówi sam za siebie, że to naciągacz amator...

    pokaż komentarz
    knobik
  • haker3 0  

    Przecież postawienie konta e-mail na własnym serwerze jest wielce skomplikowane, albo ten pan jest na to za mądry...

    pokaż komentarz
    haker3
  • pmslo +15  

    cześć, przybywam z początka komentarzy.
    http://www.wykop.pl/link/184541/uwaga-na-naciagaczy#comment-1074087

    pokaż komentarz
    pmslo
  • onerous 0  

    to co? ddoc? :)

    pokaż komentarz
    onerous
  • kabzior +5  

    Atak za pomocą dokumentów Worda?

    pokaż komentarz
    kabzior
  • onerous -1  

    hehhe

    pokaż komentarz
    onerous
  • fuselinks 0  

    oszusci i tak sie chwytaja wszystkiego.

    pokaż komentarz
    fuselinks
pokaż 

Wykopali i zakopali (462 / 13)