Fajnie wygląda, ale to psucie jajka. Natura tak zaprojektowała jajko nie bez kozery. Zawarta w żółtku lizyna nie może się przegrzać, bo inaczej szlag ją trafia i nie działa. Lizyna potrzebna jest do regulacji poziomu cholesterolu. Najlepiej jeść jajko z płynnym żółtkiem.
@Woodz311: Wydaje mi się jednak, że naturalnym, pierwotnym przeznaczeniem jajka jest rozmnażanie, a nie jedzenie przez inne osobniki, także nijak to ma się z twoim twierdzeniem.
@shim-on: Osobiście nie będę się p!%!@?$ił dodatkowe 15 minut, żeby dwa jajka na twardo ugotować… Tym bardziej, że jak wspomniałem, kanapkę uatrakcyjnia klasycznie żółtko w białej obwolucie a nie omlet. Szkoda mi również czasu, żeby "śledzić" jakikolwiek funpage na Facebooku, czytać blogi itd., ale przynajmniej nie żalę się jak to ciężko się żyje w naszym kraju.
Komentarze (98)
najlepsze
Oj tam, może nie było tak precyzyjnie, ale zasada główna była taka sama. W każdym razie mnie się udało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kozzimiszczpodrywu