Jak zrobić idealne jajko na miękko i od razu bez skorupki :) VelicoFides VelicoFides z youtube.com dodany: 14.03.2015, 02:01:39 # gotujzwykopem# jedzenie# foodporn# gotowanie# ciekawostki 6 Facebook Twitter
green3d green3d 14.03.2015, 02:55:57 17 Tylko może niech się tu ktoś wypowie czy taka folia nie uwalnia jakiegoś szajsu podczas obróbki cieplnej.
taxi20 taxi20 14.03.2015, 05:50:35 via Android -3 @green3d: Póki folia nie ugotuje się "na miękko" to raczej nie.
a.....k konto usunięte 14.03.2015, 08:19:38 5 A rytuał obierania skorupki?To już nie jest to.Tak, jestem tradycjonalistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zabawa zabawa 14.03.2015, 08:27:26 via Android -1 Do gotującej wody włożyć jajko. Odczekać 6 minut. Wyjąć jajko.
Ochlapto Ochlapto 14.03.2015, 22:16:58 0 @zabawa: dokładnie tak samo robię. Zawsze wychodzą idealne:)
Komentarze (6)
najlepsze
To już nie jest to.
Tak, jestem tradycjonalistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)