Jedz skorupki jaj! Są znacznie lepsze niż suplementy
Wapń, cynk, żelazo, fluor - w skorupce jajka jest ponad 27 minerałów niezbędnych dla naszego organizmu. W te Święta jedzmy jajka w całości!
mamkuchnie z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 181
Wapń, cynk, żelazo, fluor - w skorupce jajka jest ponad 27 minerałów niezbędnych dla naszego organizmu. W te Święta jedzmy jajka w całości!
mamkuchnie z
Komentarze (181)
najlepsze
@czlowiek_golab: tak
Bo przecież grunt to zdrowie.
Salmonella- gotujecie jajka. 65 stopni wystarczy. Nikt wam na surowo tego #!$%@?ć nie nakazuje.
Oznaczenia na jajkach -tak trudno nie proszkować tej cześci? Nikt nie wymaga byscie żarli wszystko
Kurze gówno-umyć. No chyba ze w zyciu na oczy wody nie widzieliści
Jajko ma najlepiej przyswajalne białko... skorupa ma pełno
fluor w paście do zębów? TRUJĄ NAS
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czy do sfluorowania?
No to równie dobrze można jeść skorupki ślimaków, ostryg a także
sproszkowany dolomit, kalcyt, czy kredę szkolną. Kreda jeziorna jest nieco mniej czysta.
A prawda jest tak że przy zrównoważonej diecie nie potrzebujemy suplementacji ani tabletkowej ani skorupkowej.
I podejrzewam że lepiej jeść ciemnozielone rośliny niż skorupki jaj.