Rosyjska kiełbasa niebezpieczna dla zdrowia. Producenci zamiast mięsa dodają ryż
Rosyjscy producenci kiełbasy zamiast mięsa stosują m.in. fermentowany ryż. Chcą w ten sposób ograniczyć koszty produkcji. Proceder ten stał się częstszy po wprowadzeniu embarga na produkty z UE.
Hahazard z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 63
Komentarze (63)
najlepsze
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
tu coś podobnego, z trochę większą zawartością mięsa
składniki:
błonnik bambusowy
białko sojowe
mąka ziemniaczana
błonnik pszenny
laktoza
@McRancor: Za dopłatą bym wziął. Kiełbasę bym wyrzucił, a kasę schował do portfela. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za chwilę pozostanie tylko zupa z kory drzewnej( ͡° ͜ʖ ͡°)
No bo niby na odchudzanie dobra jest zielona herbata lub zielona kawa. Ale jak kiedyś zjadłem zieloną kiełbasę to od razu schudłem z 5 kilo! W jedną noc!