I bardzo dobrze. Dotąd mięso że zwierząt chodzących wolno, nie faszerowanych antybiotykami, była dostępna tylko dla myśliwych i ich krewnych i znajomych.
@LeftShift: widać jakie masz pojęcie w temacie. Każdy kowalski może sobie podjechać na skup dziczyzny i wziąć każdy sort jaki akurat jest dostępny. Te skupy działają już dziesiątki lat ...
Wieprzowina z reguły jest tragiczna, wycieka jakiś płyn, na patelni buzuje piana z kolagenu, podwawelska na grilu strzela jak z kapiszonów. Dziczyzna ekologiczna, samo zdrowie. Czekam na nową sieciówkę choćby i pod szyldem "SZYSZKO" ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarze (13)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież wiadomo, że WSZYSTKO ZALEŻY OD CENY !
mój januszometr prawie #!$%@?ło po obejrzeniu tego zdjęcia