opozniony jestes? pisalem do geeka ze strona nie jest po to zeby zbierac jakies zawszone numery IP a reklamy nie sa dzielem autorow strony. nic wiecej nic mniej, czegow tej wypowiedzi nie rozumiesz?
Dodatkowe info. Strona ta, drodzy frajerzy, służy do spamowania was popupami... tak, pomimo adblocka wpadłem na to gówno, dane pojawiającego się obrazka mówią że jednym z odpowiedzialnych za ten spam jest (niżej dane)
Czyli stronka o temacie kontrowersyjnym i głośnym celem naciągnięcia waszych IP do celów "reklamowych"
Autor:
Maciej Sienkiewicz - m.sienkiewicz@activedesign.pl
Prawa należą do:
Active Design - www.activedesign.pl
Treść spamu:
Wzruszająca opowieść o miłości i tęsknocie za Drugą Połową. Już w księgarniach. Zarejestruj się już teraz i wygraj wycieczkę do Dublina dla dwóch osób.
Całkiem niezłe, ale niestety nie przyczynia się w ogóle do likwidacji tego chorego zjawiska (już myślałem że to druga akcja taka jak kiluj), chyba że przez ośmieszanie. Mimo to wykopię.
wykopałbym ale co mi nie odpowiada :
-Gwaihir
-http://redwatch.50webs.com/graphic/legacy.jpg - kurna przestańcie kłamać NSi to nie prawica, tak samo niech NRzy przestaną kłamać że to lewica.
-Obrażanie Dmowskiego (co ma on wspólnego z ruchem NS ?
-Ale największa zbrodnia to jest dział kontakt, nie muszę komentować... wrzucili prawy.pl , ja bym bardziej wrzucił nacjonalistę ...
Ale cóż "kto nie jest znami ten przeciwko nam "
i co ma do tego ONR i NOP (których też nie lubię , ale bez przesady)
no proszę, po kim jak po kim, ale nie spodziewałem się :) Jednak nie jesteś tak głupi jak wskazywałby Twój nick ;]
Jak by nie było - antifa ma rację. A strona sama w sobie obraża tych co za nas walczyli byście mogli ślinić się przed monitorami - zwracam uwagę na to logo (i nie o kaczki chodzi).
Reklamy Google