Lepiej w garze typu termomix - wystarczy wtedy 0.5 piwa, drugą butelkę można wypić ;-) cynamon to żart, nie wiem co on tam robi, do tego najpierws smażymy czosnek razem z pikantną pastą papryki, dopiero potem smażymy wołowinę, aż zaczyna się ciągnąć kolagen i dopiero wrzucamy resztę trochę gotujemy a potem wlewamy pifko
@jozef-ziutek-nowak: pewnie dlatego, że to bzdury skoro kucharze na całym świecie kupują świeży produkt i dają do niego przyprawy. Zwyczajnie łżesz i tyle.
Komentarze (26)
najlepsze
6 papryk
Toż to droższe niż ta wołowina ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@jozef-ziutek-nowak: nie
@moll Na zdjęciu widzę głównie kapustę utaplaną w sosie wypełnionym pęczakiem, papryką i innym warzywami, ze śladową ilością mięsa.