Wyrób wędlin domowym sposobem
Masz dość sklepowych wędlin z polepszaczami, uzdatniaczami i innymi dodatkami? Polecam kompedium na temat robienia wędlin domowym sposobem. Masa wiedzy i doswiadczenia zawarta w artykułach i na forum. Smacznego.
d.....3 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 32
Komentarze (32)
najstarsze
Jestem administratorem tej własnie strony. Od dawna nosze się z zamiarem zmiany jej wyglądu, ale niestety, nie jestem informatykiem. Jesli możesz, podaj mi na pocztę co zmieniłbyś w jej wyglądzie, tak, by zyskała na wizualnej atrakcyjności.
Pozdrawiam
Maxell
maxell11@wp.pl
A jak jemy mięso za parenaście złotych to ciężko oczekiwać super jakości.
Mnie na przykład nie stać na dobrą kiełbaskę to nie jem wcale.
Strona nie działa w operze, to znaczy cała rozlana.
fakt: nie ma to jak własny chlebek i wędzona szynka(taka ze sklepu nijak się to niej ma)
polecam forum http://browar.biz/forum/forumdisplay.php?f=16
k!$!a... zawsze się tego wstydziłem ;|
Co śmieszniejsze, teraz w wakacje pracuję na hali pakowania różnych mięsiw na tacki ;p
Dałam jedynie mniej kolendry. W moim pierwszym salcesonie było jej sporo - gdy mąż wyciągał kanapki z pracy wszyscy wiedzieli, że ma salceson:)
Smacznego! :)
Przyjrzałem się jej dokładniej (widząc niektóre fotki i opisy można uśmiać się do łez) i widzę profesjonalną robotę. Wiele dziedzin może tylko pozazdrościć tak profesjonalnego serwisu.