Ja tam grubo smaruje masłem osełkowym. Drogie bo drogie, ale jak sobie kupię ciepłą bagietkę to nie będę jej smarował tym gównem. Ani to dobre ani zdrowe. A dietetycy już dawno pogrzebali mit o szkodliwości masła..
To nic... W USA (sam widziałem) na opakowaniach smarowideł producenci chwalą się tym, że ich produkt nie zawiera masła [poparte kilkoma wykrzyknikami]... To jest dopiero chore...
Mleko od wydojonej świeżo krowy, to mleko. Naturalne, jeszcze ciepłe. Jest ono znacznie bardziej tłuste od tego w sklepach. Ten nadmiar tłuszczu odkłada się tworząc gęstszą warstwę u góry. Jeśli ją zbierzesz do odrębnego słoika i poczekasz jakiś czas - będziesz mieć śmietanę dopiero. A z mleka samego wlanego np. do szklanki - po jakimś czasie kwaśne mleko (pycha:), tylko musi być w miarę ciepło).
Dział marketingu musiał się wykazać, no bo jak inaczej zareklamować towar, w którym nie zastosuje się innowacji i przełomowych rozwiązań? :) Tylko przez naciąganie lub kłamstwo...
Komentarze (123)
najlepsze
- Co, bieda??
- Bieda??
- Bieda, bieda... i daje jej 100$.
Drugi idzie przez Rosję Niemiec i ta sama sytuacja...daje jej 100 euro.
Trzeci idzie Polak, widzi kobietę, która smaruje chleb g#%nem i mówi
-Co, bieda??
- Ona na to... no bieda,bieda
- To co tak grubo smarujesz?
http://www.wykop.pl/link/145618/czy-wiesz-co-jesz
Wielu producentów stara się jak może byle tylko zwiększyć zyski, szkoda tylko że kosztem konsumentów.
Mleko od wydojonej świeżo krowy, to mleko. Naturalne, jeszcze ciepłe. Jest ono znacznie bardziej tłuste od tego w sklepach. Ten nadmiar tłuszczu odkłada się tworząc gęstszą warstwę u góry. Jeśli ją zbierzesz do odrębnego słoika i poczekasz jakiś czas - będziesz mieć śmietanę dopiero. A z mleka samego wlanego np. do szklanki - po jakimś czasie kwaśne mleko (pycha:), tylko musi być w miarę ciepło).
Komentarz usunięty przez moderatora