Aktywne Wpisy

Kosmiczny_pies_Kazak +499
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wesola_loserka +34
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

jako że jestem z zawodu inżynierem bezpieczeństwa maszyn (osoba zabezpieczająca maszyny pod względem obwodów elektrycznych/pneumatycznych/hydraulicznych/etc zgodnie z wymogami licznych norm europejskich), i trochę się historii nasłuchałem o podludziach w fabrykach, chciałbym się nimi z wami podzielić. Historie smieszkowe jak to wy mówicie, w wielu przypadkach kończące się śmiercią podludzia ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dajcie z 10 plusów żebym widział, że jest zainteresowanie jakieś w ogóle. Jak macie jakieś pytania odnośnie branży / zawodu też pytajcie, chętnie odpowiem.
#bekazpodludzi #smieszki #inzynieria
Komentarz usunięty przez autora
@KURDEFIKSJAPI3RDU: Nie ma tragedii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zmarł następnego dnia
Stay tuned Mirki i Mirabelki.
@KURDEFIKSJAPI3RDU: Poznałem gościa, który miał podobnie - zajmował się naprawą i konserwacją urządzeń do badania krwi. Jego pracodawca też kosił duże sumy za dojazdy i serwis, on dostawał z tego część, zarabiał mniej więcej 2 średnie krajowe.
Jechaliśmy na Węgry poprzez carpooling, więc poznałem go trochę. On nie miał problemu z tym, że jego szef zarabia na nim
http://www.wykop.pl/wpis/10085400/hej-mirasy-raz-jeszcze-na-wstepie-dzieki-za-cieple/