Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że
źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Bunch +2
Tinderowa codzienność. Z takimi amebami tam się rozmawia na co dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po tej mojej wiadomości dostałem jeszcze odpowiedź: "wow" ale nie zdązyłem zrobić screena.
#heheszki #tinder #logikarozowychpaskow
Po tej mojej wiadomości dostałem jeszcze odpowiedź: "wow" ale nie zdązyłem zrobić screena.
#heheszki #tinder #logikarozowychpaskow
źródło: tinderowe przygody
Pobierz

Sprawa dotyczy wykopka o nicku @OnionMan
Dziś w gorących zobaczyłem wpis, w którym ww. mirek chciał sprzedawać konta Spotify w cenie 20-25zł, przez 'kolegę'. Nie ma w tym nic dziwnego po za kilkoma faktami:
1) Sprzedaż przez kolegę po śmiesznej cenie
2) Nie można zmieniać hasła, bo 'kolega' musi je doładowywać.
3) Obrażajo, usuwajo i czarnolistujo za to, że ktoś wytknął mu poważne błędy.
4) Dodatkowo do konta rozdajo konta brazzers, które są najczęściej crackowanym kontem w Internetach.
Przeciętny mirek nie połączył 3 faktów, punktu 2 i 4 oraz działalności tego mirka w dziedzinie rozdawania kont. Kolega liczył, że mireczki będą łykały jak młode pelikany i kupowały konta, które prawdopodobnie nawet nie będą doładowywane. Są to moim zdaniem zwykłe scrackowane konta, dlatego nie wolno zmieniać danych, a rzekome doładowywanie odbywa się i tak automatycznie, bo konto jest podłączone do jakiejś karty kredytowej lub konta paypal.
Konto zapewne posiadałoby taki zapis:
Inna możliwość to taka, że konta opłacane byłyby przez kradzione karty kredytowe na terytorium Rosji lub USA, jest wiele for, często niedostępnych zwykłemu Kowalskiemu, gdzie takie rzeczy się rozdaje i sprzedaje.
Kolega Onion tłumaczy się, że on nie wie skąd pochodzą te konta i jak kolega jego je załatwia, a sam rozdaje brazzersy i inne konta, które oczywiście sam kupuje dla mireczków.
Nie nabierajcie się drodzy przyjaciele, na tanie konta spotify, to samo znajdziecie na allegro. Nie są one ani bezpieczne, ani legalne. A kolega @OnionMan mam nadzieję, że zginie w sztumie i prokurator Dziura w Dupie się nim zajmie, bo czym innym jest rozdawanie crackowanych kont, gdzie jesteśmy tylko pasożytami na koncie właściciela i NIKOMU nie dzieje się krzywda, a czym innym zarabianie na nieświadomych mirkach i okradanie ludzi z innych krajów (lub i nie) na realną gotówkę.
#oswiadczenie #oszukujo
#spotify dla jeszcze nieoszukanych.
źródło: comment_DnlawSaPktrrhumkukI56kvNZISKq2nK.jpg
Pobierzhttp://www.wykop.pl/wpis/10807574
Przejrzyjcie tag #onionrozdaje, tam macie dowody.
@ostrzyjnoz: