Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +665
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
ibleedforyou +3
Moglibyście być z osobą z którą nie macie wspólnych tematów, mało piszecie ze soba a na żywo głównie jest cisza? xd

Rewelacyjna wycieczka z @Cymerek po zachodnich okolicach Krakowa. Piękna i urozmaicona trasa z świetnymi drogami, bardzo malownicza, zwłaszcza na tle koszmarnie nudnych wiosek na północ od miasta. Przez nadspodziewanie dobrą pogodę, momentami trochę gotowałem się w długim rękawie, ale na zjazdach szło się schłodzić. Gorzej było na seriach podjazdów, gdzie przypomniałem sobie, że trekkingowa korba odebrała trochę zdolności podjazdowych, a ja sam jeszcze nie stoję z kondycją tak dobrze jak mi się wydawało. Na zdjęciu jedno z ładniejszych miejsc - okolice Rudawy.
#rowerowyrownik #rowerowykrakow
źródło: comment_baegDSa2eTe6vRVJnJTFtGOZUV83tPEw.jpg
Pobierzwsadzona oczywiście do MTB, nie trekkinga
A nowy rower kiedy?
nowy już mam, ale jeszcze nim nie jeżdżę, bo trzeba go przygotować do użytkowania
po prostu nie chcę wyjeżdżać nim niegotowym w 100%