Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +279
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

Sweet-Jesus +332
Żółte szkło, które widzicie na pierwszym zdjęciu ma grubość między 60 a 100 cm (wg różnych źródeł) i oddziela strefę roboczą od tzw. gorącej komory. To tam trafiają schłodzone pręty paliwowe, które następnie cięte są na dwie części.
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
źródło: 533660829_1181082670718891_6168367544301599309_n
Pobierz

Specjalnie dla Was wspólnie z @goromadska i jego blogiem chilijem.pl przygotuję sos na #rozdajo pod #goomowesosy
Co Wy na to mireczki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To co widzicie na zdjęciu to Trinidad Moruga Scorpion (2,009,231 SHU) P--------y szatański odłamek piekła, który można znaleźć na naszej ziemi ᕦ(òóˇ)ᕤ
Dzwoniłem dziś do Lucyfera, żeby pomógł mi przy tworzeniu przepisu. Lucek jak zawsze powiedział, że za flaszkę zrobi wszystko więc sos wyjdzie zajebisty :)
Mało tego TUTAJ możecie zobaczyć moje nowe narzędzie do tworzenia sosów z demonicznych czeluści. Ostatnie spaliło się podczas robienia sosu ACID :( To się nazywa moc (☞ຈل͜ຈ)☞
Już niedługo więcej info pod #goomowesosy
#chilihead #chili #chilijem #papryczki #gotujzwykopem
@rolnik_z_klimontowa: @Linden: @Dr_Snaut: @piotras-85: @basssiok: @Marcinowy: @Adass: @danoxide: @Saute: @TOTYLKO_JA: @empeash: @Jutraniema: @rozowy_dzban: @ninetyeight: @jestem-tu: @Patt_: @WujekOprawca: @Rain_: @PROstak:
źródło: comment_DtwYkyJg9AmhDdguycvpWrViRTD48pGJ.jpg
Pobierz@danoxide: Na to wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saute: Idzie się uzależnić mimo patrzenia diabłu w odbyt co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)