Aktywne Wpisy

Mirek224 +60
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz
filemon111 +3
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener

Komentarz usunięty przez autora
Genialnie...
I to powiedział senator z PO.
@Majk_: Na pewno bardzo się przejmie, że jakiś noname z mirko go tak nie korzystnie zrecenzował.
Tu p. prof. ma rację. In vitro jest złamaniem tabu, które chyba najdłużej towarzyszy człowiekowi. In vitro zmienia sposób patrzenia na człowieka. Przez wieki życie ludzkie było wielką tajemnicą i poczucie, że akt poczęcia oraz narodzin to coś
@Internet_the_explorer: tak mi się przypomniało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kapuczino:
Powiedz mi czym to się różni od zabiegu chirurgicznego?
Składniki - jasne, zwłaszcza przy transplantologii, ale nie tylko. Techiniki i sprawności - miejmy nadzieję, inaczej możesz nie przeżyć operacji
@Emes91: ale wiesz, że ma to całkowicie zerowy związek z in vitro i ci senatorowie pisu pewnie mają o tym pojęcie takie jak i ty - gdzieś coś kiedys przeczytali, że to istnieje i teraz myślo że się znajo xD
idź studiować psychologię zaocznie na wyższej szkole baunsu gdzie indziej xD
@Emes91:
1. Jak zespół ocaleńca ma się odnosić do grup komórek?
2. Możesz podać jakieś poważne źródło na temat tego pojęcia, bo ja je kojarzę tylko z blogasków antyaborcyjnych i debaty o Alicji Tysiąc.
Profesorowi chemii widzenie cudów w dobrze poznanych procesach zwyczajnie nie przystoi.
@Internet_the_explorer:
1. O tym zespole mówi się głównie w kontekście aborcji,
@Emes91: pytanie jednoznacznie sugeruje, że musi się odnosić do in vitro, bo w tej procedurze mordowane są