@vctssxpz: Jak rozumiem, bardzo podoba ci się fakt, że na stanowisko przewodniczącego rady nadzorczej Agencji Mienia Wojskowego trafił dwudziestopięciolatek - architekt?
@sermaciej: najwyraźniej ma wystarczające obeznanie w temacie, wykształcenie nie musi być kierunkowe by być specjalistą z tego zakresu. Niewątpliwie musi być też żarliwym patriotą z dobrem państwa w sercu - bylejakość w polskim Polski rządzie nie ma miejsca.
@sermaciej: Haha no faktycznie przejbane. Popadles juz w taka paranoje, ze jakbys zlustrowal poprzedni rzad to musialbys sie burzyc o jakies kilkadziesiat tysiecy podobnie przyjetych osob.
@vctssxpz: Jakie może mieć obeznanie w temacie? Jeszcze rozumiem, jakby trafił na jakiejś mniej ważne stanowisko, niech będzie, że nabierałby doświadczenia. Ale on został przewodniczącym rady nadzorczej, nie mając absolutnie żadnego doświadczenia ani wykształcenia w tym kierunku!
@sermaciej: nawet jeśli nie ma doświadczenia to je zdobędzie. Nie zostało przyjęte beztalencie bo standardy PiS są o wiele wyższe niż te nieistniejące w ancien regime platformy.
@sermaciej: a tobie się podobało, gdy prezes NBP dla prezesa rady ministrów dodrukowywał kasę, okradając tym sposobem miliony polaków? Nie widziałem byś wtedy bóldupił.
@vctssxpz: @zgnily: Uff dobrze że trolujecie, bo przez ułamek sekundy myślałem że wy tak na poważnie. Bo przecież nikt nie ma tak ograniczonego umysłu żeby twierdzić że dwudziestolatek może być przewodniczącym rady nadzorczej czegokolwiek poza sklepikiem szkolnym sp. z o.o.
Nie widziałem byś wtedy bóldupił.
@vctssxpz: XDD
@zgnily: Kiedy to zrobił? Powinieneś zgłosić to do prokuratury, jeśli masz jakieś dowody, bo to jest złamanie zasady niezależności NBP.
@vctssxpz: Serio uwazasz ze takie stanowisko to jest miejsce do zdobywania doswiadczenia?
@zgnily:
Uff dobrze że trolujecie, bo przez ułamek sekundy myślałem że wy tak na poważnie.
Bo przecież nikt nie ma tak ograniczonego umysłu żeby twierdzić że dwudziestolatek może być przewodniczącym rady nadzorczej czegokolwiek poza sklepikiem szkolnym sp. z o.o.
Komentarz usunięty przez autora