Wpis z mikrobloga

@Mrocb: Wydymaj jego, spór na allegro jak płaciłeś przez payu to Ci szybko zwrócą. Jak płaciłeś kartą to jeszcze lepiej zrób chargeback ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mrocb: NIGDY nie kupuj Goodram jeżeli zależy Ci na dobrych parametrach. Nawet jak do producenta maila napiszesz, to Ci nie powiedzą jakie transfery osiągają ich urządzenia.
  • Odpowiedz
@www2: Ja już dawno nie korzystam z allegro bo te same ceny można znaleźć w dobrych sklepach albo jeszcze taniej na ali :) Wszędzie płacę kartą więc nie mam takich problemów bo zawsze mogę zrobić chargeback nawet przy zakupie za 1zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nicrame: Miał być drobny prezent dla różowego. Ma komunikat, że jej się pamięć kończy w telefonie, ale karty sobie nie kupi. "jej tyle pamięci wystarcza" #logikarozowychpaskow
Szałowych parametrów nie szukałem, ale niezgodność z opisem to jednak niezgodność z opisem. Na dymanie klientów nie ma przyzwolenia.
  • Odpowiedz
@Nicrame: @Mrocb: ale sporo Januszy na Allegro na podróby i starocie, które nie zeszły z parametrami z poprzedniej dekady.
@sagu93: Niestety spór będzie trwał 30 dni roboczych... jak nie zechce oddać kasy trzeba lecieć na policję i dopiero Allegro odda...
  • Odpowiedz
@Mrocb: Jak się dogadacie wcześniej to oczywiście da radę, ale tak to jest 30 dni potem wkracza pracownik Allegro, spór można otworzyć po 7 dniach od zakupu... Dzwoń do niego.

//ale karta z Class 4 nie musi mieć 10MB/s to jest standard dla CL10, a testy mógł robić (o ile w ogóle jakieś robił) na porcie i adapterze USB3, w zasadzie nic mu nie udowodnisz (wydaje mi się, że to
  • Odpowiedz