Aktywne Wpisy

GangKobry +121

electroN +62
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

W opisie 10,9 MB/s a dostałem kartę Goodrama Class 4 z prędkością zapisu do 5MB/s. Nie odpisuje na maila od wtorku. Wydymał mnie? ( ͡° ʖ̯ ͡°) #allegro #oszukujo #kiciochpyta
Szałowych parametrów nie szukałem, ale niezgodność z opisem to jednak niezgodność z opisem. Na dymanie klientów nie ma przyzwolenia.
@sagu93: Niestety spór będzie trwał 30 dni roboczych... jak nie zechce oddać kasy trzeba lecieć na policję i dopiero Allegro odda...
źródło: comment_hkRr6LejyS1PkMb0O3uHIp8OQhqlEEXb.jpg
Pobierz@Dezynwoltura: drobna kwota to cierpliwie poczekam na zwrot.
//ale karta z Class 4 nie musi mieć 10MB/s to jest standard dla CL10, a testy mógł robić (o ile w ogóle jakieś robił) na porcie i adapterze USB3, w zasadzie nic mu nie udowodnisz (wydaje mi się, że to