Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +40
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis

aptitude +16
Ale faktycznie, po co montują te rączki w podjazdach? Miałem już za sobą 3 pojazdy i nikt w życiu nie korzystał z tej rączki. Wiec po co montują to?
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki

Proszę oto miejsce koszulek od gównofirmy Dx
Pamiętam ile wtedy gróźb dostałem na wykopie XD
PS KOSZULKĘ WYGRAŁEM NA WYKOPPARTY PO KTÓRYM RED IS BAD CHCIAŁO POZWAĆ WYKOPOWICZÓW ZA ŚPIEWANIE BARKI - CO BYŁO ŻAŁOSNE ALE STRASZENIE POZWEM PRZEZ SEBIXOW JESZCZE BARDZIEJ
#neuropa #patriotyzm #karaczanizacjawykopu
#bekazprawakow #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gruszka1992: Też myślałem, że autor tego kanału znalazł sobie pracę w TVPis, a jednak się pomyliłem. xd
@Gruszka1992: Przecież ty tworzysz Tvniezaleznych... Masz rozdwojenie jaźni czy cos:|?
@OstrzeKtoreZabijaLewakow: Scrreny z logowań na konto mówią same za siebie. Ot jedna z tajemnic poliszynela na wykopie.
Komentarz usunięty przez autora