Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +303
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

ma ktoś jakiś przkładowy (najlepiej skonfigurowany) kod z #fosrestbundle, #fosoauthbudnel oraz #fosuserbundle?
wiem że w necie jest pełno przykładów ale potrzebowałbym już "gotowca" a przynajmniej przykłady
Wygląda całkiem ok, do tego masz trochę komentarzy więc pewnie jakieś sugestie są również.
pytanie brzmi jak poprawnie spiąć ze sobą te bundle?
tzn podczas rejestracji użytkownika należy dodatkowo stworzyć klienta jesli dobrze doczytałem?
https://github.com/FriendsOfSymfony/FOSOAuthServerBundle/blob/master/Resources/doc/index.md#creating-a-client
następnie gdy aby pobrać token użytkownik
W przypadku gdy
@qwelukasz: Generalnie to nie jest pytanie odnośnie Symfonowych Bundli, tylko ogólnie na temat OAuth.
ClientIdiClientSecretto nie są dane identyfikujące użytkownika, tylko aplikację