Aktywne Wpisy

MonazoPL +166
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +637
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Trzeba zmienić bank. Przy wpływach powyżej 1k darmowe banomaty/karta i konto ogólnie jest w mbanku i millenium 360 + jakieś bonusy za założenie konta ( nigdzie indziej żadnych bonusów nie widzę:P). Do tego oba mają BLIK w standardzie.
Mają one jakiś program poleceń, że ktoś dostanie pieniądze jak zarejestruję się po jego nazwisku?
Jakieś konta jeszcze warto wziąć pod uwagę?
Zapraszamy do nas :)
Pozdrawiamy
Po założeniu konta żeby było darmowe trzeba mieć minimalne wpływy (1000zł?) i płacić kartą kilka razy w miesiącu (10 czy coś tam). Czy ten wpływ to może być przelew z innego mojego konta? Czy nie może być z tego samego nazwiska, albo coś.
A jak nic nie przyszło to pewnie jest 0zł na nim
przelew powinien być wykonany z innego konta (nie należącego do Ciebie). Natomiast transakcje kartą lub BLIK-iem powinny być wykonane na kwotę minimum 250 zł miesięcznie.
@ZmutowanaFrytkownica, wydanie karty jest bezpłatne :) Cieszymy się, że do nas wracasz.
@dzikiwonsz, jeżeli konto nie zostało zamknięte to nadal jest aktywne. Możesz to sprawdzić zamawiając
Jakby tego przelewu dokonywał już na przykład ktoś z rodziny to jest okej? Nie chce mi się dowiadywać komu mam zgłosić tą zmianę w pracy, aby na inne konto przelewali xD
@mroz3, przy rachunku eKonto z taryfą standard bezpłatne są bankomaty Euronet, BZ WBK S.A., Planet Cash w całej Polsce. Natomiast bezpłatne wypłaty na całym świecie są przy rachunku eKonto z taryfą plus.
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@ZespolmBanku:
Pozdrawiamy, Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.