Aktywne Wpisy

SzalonyOgorek +364
hajsiwo33 +3
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

Wraz z @WilecSrylec zainspirowani wielką bitwą wykopowych seriali urządzaną przez @Matt_888 postanowiliśmy zrobić wielką bitwę wykopowych gier video ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przejrzeliśmy topki na metacriticu i grach-online, po czym wybraliśmy 256 najlepszych tytułów. Zacznijmy zatem fazę grupową.
Turniej możecie obserować pod tagiem #fiejguijsgjewaigtoaewtg90awiet0u320t32 niestety, mirkogra była już zajęta.
Raz jeden zawołam #pcmasterrace #gry #konsole #ps4 #xboxone #nintendo żeby gracze dowiedzieli się o naszym małym turnieju.
Po upływie 48h. podliczymy głosy i wybierzemy 2 gry, które wyjdą z grupy.
Tyle słowem wstępu, zacznijmy zatem - oto grupa A!
Tytuły można przejrzeć pod tym linkiem: http://challonge.com/michalbialekkonczylnocnawarte
źródło: comment_qUQvKVRBQmpw5Eu8QBd3FESvT0HhvDV2.jpg
PobierzKtóra gra jest wg. Ciebie najlepsza?
@kulaty: Rozumiem, że wykonaliście sporą pracę i chętnie będę głosował
Sądzę powinniście oznaczać także platformę (na metacritic ta sama gra na różnych platformach ma osobne wpisy, oceny). Różnice między jakością na różnych platformach bywają znaczne.
Nawiasem mówiąc, całkiem podoba mi się Wasza inicjatywa