Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sagez: mówisz że mod ma 5 lat i nikt go do tej pory nie przetłumaczył choćby na angielski ? oni nie chcą skryptów udostepnić czy czego tam bo nie ogarniam o co chodzi ?
  • Odpowiedz
@Jurigag: Czytałem że zespół tworzący tego moda rozleciał się, to raz. Dwa że chyba twórcy nawet nie chcieli czy nie myśleli o tłumaczeniu dla reszty świata - nie rozwinąłem tego wątku, ale Rosja to jakby odrębna scena modderska, więc oni często robią rzeczy tylko dla siebie. Amatorsko próbowali, były też próby z google translate, no ale jakość tego pozostawia zawsze wiele do życzenia...
  • Odpowiedz
@Sagez: ale czemu oni mają to tłumaczyć ? to nie ma angielskich fanów tej gry co znają rosyjski, no nie rożsmieszaj mnie, np mody do gothica rosyjskie masz tłumaczone przez fanów w innych krajach, na niemiecki, angielski, polski, czeski, a przecież społeczność gothica jest dużo mniejsza niż fallouta
  • Odpowiedz
@Jurigag: Ja cię rozśmieszam??? Użyj google, prześledź sobie próby tłumaczenia na NMA czy reddicie. Efekty na razie mizerne. Zapewne społeczność jest po prostu słabo zorganizowana.
  • Odpowiedz
@Jurigag: W społeczności Gothica są teamy tłumaczy i testerów (jak Drużyna Spolszczenia), tutaj tego nie ma. Czemu? Nie wiem, na chłopski rozum też mnie to dziwi.
  • Odpowiedz