Aktywne Wpisy

fsfdjf +72
nigdy nie zapomnę jak miałam kanałowe leczenie zęba i pan endodonta opierał na moim ramieniu swój bebzon. pomimo tego, że słyszałam jak mu kichy pracują to bardzo przyjemnie to wspominam bo byłam bardzo zestresowana a ten bebzon na ramieniu był ciepły i miękki i był takim trochę bebzonem wsparcia emocjonalnego

Z chęcią odkupiłbym. Mój proc się niemiłosiernie grzeje i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to przez pieprzoną starą pastę na tej pokrywce.
Albo chociaż jak ktoś jest z Górnego Śląska to spotkać się gdzieś na mieście (Bytom/Gliwice etc.) i to usunąć. Oczywiście odpalę na jakiś dobry trunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #pcmasterrace
źródło: comment_t6SkpTFtKxmHuMjx0yfwofsR230hDPAv.jpg
Pobierz@PortalZeSmiesznymiObrazkami: na GTX 570 chciałem żyletką robić, bo miałem analogiczny problem (105C na super chłodzeniu). Tak mocno je przykręciłem, że jak już naszykowałem "stanowisko pracy" i odkręciłem śrubki, to mi odessało. W przypadku proca raczej nie odessie. A żyletką się mimo to obawiam. Procesor
źródło: comment_sjkb8EGKWseTZ3cjvJiIvRRgmlPEcuJU.jpg
PobierzNa allegro widzę taką aukcję, ale dziwacznie to wygląda:
http://allegro.pl/skylake-delid-tool-i6339345133.html#thumb/2
Tylko ja znam swoje umiejętności manualne i dlatego wolę delid toola ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Przynajmniej w wersji "K". Ale bez zapewne również.
Noctua spoko. Patrzyłem na testy i Noctua ma minimalnie (w granicach błędów pomiarowych) wyniki od tego wodnego. Tylko, że te wodne jest o wiele mniejsze, dlatego na nie się skusiłem. Procesor BOX. Chociaż dziwne, bo z reguł BOXy mają stockowe coolery, a ten nie ma. Tylko wydłużona gwarancja, której o zgrozo i tak się pozbędę.