Wpis z mikrobloga

Jestem prawie pewny, że spotkamy Ciri na swojej drodze w Cyberpunku 2077. Skąd te wnioski - zapytacie? Pamiętacie może rozmowę Geralta z Ciri w Wiedźminie 3 jak się spotkali i Ciri mówiła Geraltowi gdzie była? Dokładnie chodzi o ten fragment rozmowy.

- Ludzie stamtąd mieli w głowach metal, a wojny prowadzili na odległość, przy pomocy czegoś w rodzaju megaskopów. No i nikt nie jeździł konno, za to każdy miał mały statek powietrzny.

- Ciri, nie zgrywaj się!

- Mówiłam, że nie uwierzysz.

Chyba nie muszę tłumaczyć, że Redzi nam tu dają wprost oczywiste nawiązanie do ich nowej produkcji? Dlatego jestem prawie pewny, że znajdziemy ją nawet jako Easter Egg, bo chłopaki nie przepuścili by takiej okazji wrzucając w W3 taki cytat. ;)

#wiedzmin3 #wiedzmin #gry #ciekawostki #cyberpunk2077
H.....n - Jestem prawie pewny, że spotkamy Ciri na swojej drodze w Cyberpunku 2077. S...

źródło: comment_mCyl00WFsrBy7AsiADhYOUtsGhdyqFS9.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wraniak: jak najbardziej byla w europie w czasie epidemii dzumy! Ale po jednym ze skoków trafila do miejsca gdzie byl smrodliwy, duszacy odór przy ziemi (sarin / chlor - ciezszy od powietrza utrzymuje sie blisko ziemi); gdzie w pewnym momencie tuz przed nia jakby znikad otworzyl sie pionowy nasyp (okop!) i gdzie trafila na dziwne kuliste pojemniki pekajace pod kopytami konika wypelnione tym smrodliwym czyms (nie mam pojecia jak transportowali
  • Odpowiedz