Wpis z mikrobloga

ja wiem że #rust jest tworzony już lata
ale zdecydowanie podoba mi się bardziej podejście devów rusta niż #csgo

coraz mniej chce mi się wracać do csa

w ruście mamy co tydzień aktualizacje, słuchają społeczności, nie nastawili się na łatwy zysk skinami, podoba mnie się to

#gry #steam
RPG-7 - ja wiem że #rust jest tworzony już lata
ale zdecydowanie podoba mi się bardz...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RPG-7: a wlasnie ze jest caly czas. Nie raz i nie dwa posluchali sie community, znerfienie rewolweru czy odpuszczenie ingerowania w penetracje pancerza przez m4. Tak samo teraz poprawili te glowy przy defowaniu. Sluchaja sie tylko ze wiadomo ze nie calego community i nie zawsze bo to za duzo opinii jest. Juz tak nie dramatyzujmy. To ze robia wielki hajs na skinach to jedno, to ze czesc rzeczy dalej jest
  • Odpowiedz
@RPG-7: Nie zagladaj ludziom do kieszeni. CSGO samo w sobie jest tanie. To ze zarabiaja to ich sprawa. Rozliczajmy ich za prace nad gra, turniejami itd, a nie za to ile zarabiaja kasy.
  • Odpowiedz
Nie zagladaj ludziom do kieszeni.

@Perlo: mówisz to libkowi, serio? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Rozliczajmy ich za prace nad gra

No i ich rozliczam. Gra z takim przychodem/dochodem/zyskiem, a wciąż zespół deweloperski tak naprawdę nic nie robi. Hitboxy, bugi, nudne powtarzalne operacje, skupianie się na nic nie wnoszących do gry rzeczach jak odgłosy broni, nowe skrzynki, nowe skiny nowe naklejki, muzyczki ze stattrackiem..
  • Odpowiedz
@RPG-7: hitboxy ciagle sa poprawiane, bugi na bierzaco jak ktos cos znajdzie, operacje wprowadzili niedawno nowe typu misje fabularne itd, oglosy dla niektorych sa wazne wiec subiektywna opinia, nowe skrzynki itd nikomuu nie szkodza. co do cziterow sie zgodze, ale robia cos zeby ograniczyc i zwiekszyc komfort gry, patrz prime chociazby czy odciecie sie od mega zysku i uniemozliwienie kupna miliona giftow na wyprzedazy....

To nie jest idealny rozwoj gry,
  • Odpowiedz
@wicked1009:
po 1. Wrzuciłem film dot csgo
po 2. wrzuciłem w komciach rzeczy dot csgo
po 3. gorszy spam ląduje w tagu
po 4. porównuje podejście devów a nie fakt że aktualizacje do csa są raz na 2 miesiące a do rusta co tydzień
  • Odpowiedz