Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki!
Może jest ktoś z Was zainteresowany kupnem polaroidu FujiFilm Instax Mini 70 w kolorze Białym/Perłowym?

Produkt kupiony w sklepie AB FOTO, w którym to niestety nie ma możliwości zwrotu, a produkt był nieuruchamiany i całkowicie nieużywany.

Ktoś, coś? Jacyś miłosny fotografii lubiący tego typu nowinki? :v

#fotografia #sprzedam #instax #fujifilm #bydgoszcz #pytanie
MaxiimumR - Cześć Mirki! 
Może jest ktoś z Was zainteresowany kupnem polaroidu FujiFi...

źródło: comment_DtpJvAkTvCJG1R0buPTDNFaTBCUTzwYu.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MaxiimumR jaaaaa chciałam to cudo kupić jak miałam wypłatę w wakacje ale ostatecznie tego nie zrobiłam bo poszło na pierdoły XD
Ile byś chciała?
Edit: i czemu go nie chcesz xD
  • Odpowiedz
  • 0
@PioPioPio: Ale ja na razie produktu nie wyceniam, tylko pytam, czy ktos jest zainteresowany. Jesli jest, to wystarczy napisać "tak" - reszta sama pójdzie. Kek, no bez przesady, to nie jest oferta pracy, w której ukrywam cenę.

• Odpowiedz
  • 0
@desygnat: kek, no ale to jest całe zaprzeczenie uroku polaroidow, ktore zdjecie Ci dają od razu XD Do innych polaroidow wkłady kosztują tyle samo albo wręcz 2 razy wiecej. ;-;
  • Odpowiedz
@desygnat: No to dla Ciebie. Dla mnie to bardzo fajna zabawka. Koleżanka ma i jak zrobiliśmy zdjęcie tym aparatem to ma to absolutnie inny urok niż takie zdjęcie robione telefonem. Moim zdaniem zdjęcie robione takimi aparatami są wyjątkowe, nie możesz ich powtarzać w nieskończoność, masz jedną próbę. I to jest fajne :) Żeby nie cykać 1000 zdjęć w dwie godziny, tylko jedno wyjątkowe.
  • Odpowiedz