Wpis z mikrobloga

@UszatyBloger: Ej chłopaku ;) Ja mam nadzieję, że ten mój komentarz który cię "zainspirował" nie był źródłem złości! Być może w nieco pokrętny sposób, ale jednak cię pochwaliłem. Bo naprawdę (jak zresztą napisałem) być w swoim fachu bardzo dobrym, by niekorzystną kartę obrócić na swoją stronę jest sztuką.

Tak trochę nie wiem co napisać, bo ja cię chciałem wówczas bardziej pochwalić właśnie, że mimo niekoniecznie modelowej urody osiągasz sukcesy i
  • Odpowiedz
@PiccoloColo: Piona zatem, ubiór może nie jest najlepszą sprawą w kontekście wsi, ale pewne cechy wyniesione z wiejskiego wychowania sobie cenię :)
@oiio: Nie poczułem się urażony, doceniłem Twój komentarz i prawdziwie mnie zainspirował. Dzięki raz jeszcze! :D
  • Odpowiedz
@UszatyBloger: Przeczytałem jeszcze raz swój komentarz i... obraziłem cię jednak. Także przepraszam, bo używanie słowa typu "komiczny wygląd" niespecjalnie przystaje do tego co chciałem przekazać. Bardziej o fakt, że często coś nam ktoś sprzedaje na super modelce czy modelu i wygląda to świetnie, a na nas zwykłych ludziach właśnie komicznie, czy śmiesznie. Ja już kiedyś u ciebie pisałem, że przy twojej posturze pokazujesz, że można dobrze wyglądać i być może
  • Odpowiedz
@UszatyBloger: No niezla metamorfoza. Z facetow sztampowych, jakich teraz wielu zmieniles sie w kogos kto nie boi sie byc soba. Podoba mi sie zwlaszcza w Twoim obecnym stylu ten balon. Ladny odcien rozu i fajnie zsynchronizowany z kratka na koszuli.
  • Odpowiedz