Aktywne Wpisy
michal-g88 +7
Siemka .
Nigdy nie korzystałem z tego portalu więc nie wiem czy dobrze to ogarniam ale postaram się.
2,5 tygodnia temu podczas pobytu w USA przewróciłem się na rowerze i złamałem obojczyk , niestety skończyło mi się ubezpieczenie bo nie planowałem być tam aż tak dugo więc skierowałem się do prywatnej kliniki zrobić RTG. Od razu widać że złamałem obojczyk . Niestety leczyć się tam nie mogłem ze względu na brak ubezpieczenia
Nigdy nie korzystałem z tego portalu więc nie wiem czy dobrze to ogarniam ale postaram się.
2,5 tygodnia temu podczas pobytu w USA przewróciłem się na rowerze i złamałem obojczyk , niestety skończyło mi się ubezpieczenie bo nie planowałem być tam aż tak dugo więc skierowałem się do prywatnej kliniki zrobić RTG. Od razu widać że złamałem obojczyk . Niestety leczyć się tam nie mogłem ze względu na brak ubezpieczenia
źródło: 05E8A891-E1FA-4A16-BF5A-75E9150EA28D
Pobierz
donfallo +132
Mirki, chce sie Wam wyzalic. Oto co wymyslil sobie "Pan Inwestor" na dzialce tuz obok mojego bloku w Krakowie. Działka dotychczas była niebudowlana i gdy kupowalem mieszkanie zapewniano mnie, ze nie ma mozliwosci aby cokoliek tu wybudowano. Coz, czasy się zmieniają, i oto nagle wraz ze zmianami władz Krakowa niemożliwe stało się możliwe. Grupa start (https://start.com.pl/inwestycje-zrealizowane) zrealizowała najpierw dwa bloki obok, i teraz wyszło, że jak już zbudowali tamte dwie -
źródło: widok działki
Pobierz

Zresztą już samo to, że reklamują ją jako "płyty bez płomienia" powinno dać do myślenia... Osobiście w życiu nie kupiłbym takiego wynalazku, ale to nie powód żeby robić antyreklamę. Babcie i tak nie kupią tak drogiej płyty, a jak kogoś stać na solgaz to raczej ma tyle oleju w głowie żeby wiedzieć w co się pakuje.
Dobrze to współgra z ostatnim znaleziskiem, którego większość nawet nie przeczytała (lub nie zrozumiała, co jest typowe dla gimbusów): http://www.wykop.pl/link/3541003/wojna-informacyjna-na-wykopie/
Plujmy dalej na wszystko co polskie, (((pewne osoby))) już zacierają ręce.
#solgaz #afera #aferasolgazu
@StalyklientPolmosu: Od jakiegoś czasu (dzięki lewactwu) to się zmienia. Niedługo będzie tam jak w Szwecji albo i gorzej.
IMO w chwili obecnej chodzi o to, że Pan od PR firmy Solgaz przedstawia się jako "Czarodziej marketingu i social media" a od lat stosuje marketing szeptany (a wręcz wrzeszczany) nieudolnie spamując po forach i grupach dyskusyjnych - zaklinając rzeczywistość jeśli chodzi o opinie ww. firmy. Nie rozumiem podejścia, dlaczego mielibyśmy przymykać na to oko. Bo polska firma? Argument do mnie nie trafia,
I chociażby z tego tytułu Solgaz i Biel powinni odpowiedzieć. Bo zostali na tym złapani i po to, żeby pokazać innym, że nie są bezkarni. Bo wiadomo, że się tego nie wyeleminuje, ale
@Bethesda_sucks: a jaka jeszcze inna firma tak właziła w dupę wykopkom, wmawiając, że jest się do bólu szczerym i maksymalnie uczciwym? Mało tego, uważam, że wykopki by wybaczyli ten szemrany marketing (ja na pewno), gdyby była w nim prawda, a nie kłamstwa. A jeśli nawet nie kłamstwa, to mocne naginanie rzeczywistości. Mimo wielu wad wykopowych pyskówek,
Komentarz usunięty przez moderatora
Odnoszę przeciwne wrażenie, tzn. wykopki się podlizywały albo plusowały byle g---o licząc na kubek albo inny długopis.
@vostok: I tutaj wychodzi głupota i "lemingowatość" wykopków. Wcześniej szli za Solgazem niczym kuń z klapkami na oczach, teraz
@mojkrajtakipiekny: trochę to wieśniacko pisać, samemu będąc wykopkiem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Bethesda_sucks: to już momencie szczytowej popularności Solgazu - wcześniej to on właził w d--y rozdając kubeczki i inny reklamowy szmelc.
AFAIR tamta afera to bylo zdjecie przez moderacje na prosbe firmy AMA z pracownikiem Solarisa.
W bonusie autobusy, co jakis czas, same z siebie podsycaly/podgrzewaly/dolewaly oliwy do ognia #pdk samozaplonami. Nie pamietam zeby wtedy byl jakis straszny hejt na ta firme i wiadro pomyj, bylo oburzenie, bylo dodawanie znalezisk z polonacymi autobusami. Z reszta po czesci zasluzenie, bo te autobusy stare modele
@Bethesda_sucks: Ja sam ich w piątek broniłem. Aż do dzisiaj w nocy. Zerknij na opinie na moderowanym forum.
http://www.wykop.pl/wpis/21594827/niestety-nie-wszedzie-solgaz-dal-rade-wcisnac-swoj/
Problem w tym, że ten ziomek od ich marketingu przeliczył się i przecenił wartość wykopu jako serwisu dla promocji