Aktywne Wpisy

mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poważna kłótnia w świeżym małżeństwie i rodzicami żony.
Pojechałem z różową (jesteśmy po ślubie 4 miesiące) i jej rodzicami do jej rodziny. Trasa 1000 km. Zaproponowałem, że będę prowadził samochód jej ojca, żeby teść mógł odpocząć. W drodze powrotnej na niemieckiej autostradzie złapał mnie fotoradar. Ograniczenie do 100 km/h, ja mialem 25 km więcej. Każdy ponarzekał chwilę, że za szybko jadę, ale uspokoiłem nastroje, mówiąc, że o ile w
Poważna kłótnia w świeżym małżeństwie i rodzicami żony.
Pojechałem z różową (jesteśmy po ślubie 4 miesiące) i jej rodzicami do jej rodziny. Trasa 1000 km. Zaproponowałem, że będę prowadził samochód jej ojca, żeby teść mógł odpocząć. W drodze powrotnej na niemieckiej autostradzie złapał mnie fotoradar. Ograniczenie do 100 km/h, ja mialem 25 km więcej. Każdy ponarzekał chwilę, że za szybko jadę, ale uspokoiłem nastroje, mówiąc, że o ile w

Kingside +58
Wykonawca chce 15k za robotę ale to chyba nie powinno tak być? Zapytałem czemu tak jest powiedział że jak klej wyschnie to wciągnie i się wyrówna co myślicie?

Ten tekst o zwyzywanym dziecku... przeciez to by nawet przez AZS dziennik nie przeszlo... Za kogo oni maja ten swoj lud?
#humorobrazkowy #bekazpisu #polityka #heheszki #neuropa #bekazprawakow #dobrazmiana #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Śmiało, dalej łykaj wszystko co Ci PiS ładuje na mordę. W końcu się sparzysz.
Nie wszyscy w nocy muszą spać.
Mogą pracować, kodować, pisać, albo cokolwiek innego.
Każdy ma swój sposób na życie.
Robisz sobie problemy z niczego.
@goodidea: brzmisz jak typowy pisowiec, nie masz argumentu to zaczynasz dowalać się do człowieka.
Płatny partyjny trol na portalu ze śmiesznymu obrazkami( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale hipokryzja ;d ksiądz by #!$%@?ł cole ze sklepu przecież media przez miesiąc by wałkowały temat..
Tutaj sprawa jest bardzo poważna i pokazuję jak dajesz się manipulować, skoro uważasz że problemu nie ma i jest sztucznie pomopwany przez pisdzielców, szkoda mi takich ludzi...
to co się odjaniepawnia w sądach "to jest #!$%@? dramat" i ja się ciesze, że ktoś w końcu