Wpis z mikrobloga

Po sporadycznych doniesieniach o "sędzinach co ukradły Snickersa" teraz 'prawilni' nawet już się nie kryją z tą prymitywną akcyjną nagonką aby uzasadnić 'naprawę!' kolejnej instytucji, która stanowi już ostatki jakie pozostały po szkielecie demokratycznego państwa. Polacy, piękną przyszłość urządziliście swoim dzieciom. Mam nadzieje, że 500+ i Żołnierze Wyklęci im to wynagrodzą gdy za pare lat juz będą patrzyli z pozycji dzisiejszych Rosjan, Białorusinów czy Ukraińców. A i wy rodzice... wytłumaczycie im swój wkład w ten raj, który dla nich zgotowaliście.
Ten tekst o zwyzywanym dziecku... przeciez to by nawet przez AZS dziennik nie przeszlo... Za kogo oni maja ten swoj lud?

#humorobrazkowy #bekazpisu #polityka #heheszki #neuropa #bekazprawakow #dobrazmiana #bekazpodludzi
Pobierz pk347 - Po sporadycznych doniesieniach o "sędzinach co ukradły Snickersa" teraz 'praw...
źródło: comment_ZLzJ6ujau8cWnqV9WQNojwYYMrMcW930.jpg
  • 17
@pk347: czyli uważasz, że spoko jak sędziowie #!$%@?ą takie akcje...
ale hipokryzja ;d ksiądz by #!$%@?ł cole ze sklepu przecież media przez miesiąc by wałkowały temat..
Tutaj sprawa jest bardzo poważna i pokazuję jak dajesz się manipulować, skoro uważasz że problemu nie ma i jest sztucznie pomopwany przez pisdzielców, szkoda mi takich ludzi...
to co się odjaniepawnia w sądach "to jest #!$%@? dramat" i ja się ciesze, że ktoś w końcu