Wpis z mikrobloga

@Nutaharion: szkoda że wycofują megapensje, jedna z moich ulubionych, dzisiaj kupię ją :) a ulubiona dlatego, że rozpala nadzieję jak tylko zobaczę mega pensja na 1 polu, już przed oczami przelatuje mi 5000 zł pensji co miesiąc plus praca... jezus maria! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@afromort: Jak chcesz wyciągnąć najwięcej radości z odkrywania to na początek zdrap "Wygrywające liczby" a później po kolei pole "Twoje liczby" i sprawdzaj czy liczby się pokrywają. Pod Twoją liczbą będzie kwota, którą wygrasz w przypadku trafienia. Wygrane oczywiście się sumują.
Co do zdrapywania całej powierzchni zdrapki to na pewno musisz odsłonić 4 cyfrowy numer ukryty na planszy niezbędny do odebrania ewentualnej nagrody.
2x napis MEGA PENSJA oznacza główną wygraną.
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Spodobał mi się Twój tag, w szczególności, że ostatnio się bawiłem w zdrapki i wszystkie użyteczne informacje na ich temat były płatne lub trudne do znalezienia, a tu nagle wpis na wypoku. Dam znać czy coś wygrałem (obym wygrał bo hehe wiesz co się stanie xD).
  • Odpowiedz
wszystkie użyteczne informacje na ich temat były płatne lub trudne do znalezienia

@afromort: ludzie się nie chcą takimi rzeczami dzielić, zauważyłem to wśród osób które siedzą w temacie. Z drugiej strony jak ktoś poświęca swój czas i liczy i sprawdza co się przez ostatnie 24h działo w zdrapkach to nic dziwnego, że też jakieś grosze sobie za to liczy ;p
  • Odpowiedz
@Nutaharion: o kurde, nigdy tego tak nie rozkminiałam xD
Zdrapki lubię i najczęściej kupuję krzyżówki, ale raczej dla zabawy i zabicia czasu w pracy. Jutro może znajdę czerwoną ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz