Aktywne Wpisy

Słuchajcie wreszcie dane było mi zapoznać się z #kouros. Nie znam się w ogóle na #perfumy więc zrobiłem kilka wycieczek po perfumeriach i zamówiłem odlewki paru kultowych śmierdzieli. xD Moim celem było noszenie jednego zapachu przez jeden dzień i chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat tego mocarza. xD
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
YSL Kouros - spryskałem się nim po południu żeby uniknąć ryzyka noszenia tego przez cały dzień. Pierwsze, co mi
źródło: yves-saint-laurent-kouros-woda-toaletowa-100ml
Pobierz
dominowiak +8

Jedną z ciekawych koncepcji jest wymuszenie podania tagu w każdym wpisie, ale nie jest to decyzja, którą mogę sam podjąć. Nie jestem też w 100% do niej przekonany, choć wstępnie wydaje się ok.
Wymuszanie dodawania tagu chyba mimo wszystko nie jest dobrym pomysłem.
@maciejkiner: jestem przeciwny banowaniu. Liczę na to, że chociaż kilka ciekawych osób się tu pojawi, które będą w stanie dyskutować na poziomie.
@dimer: i tak wszystkim pisze się #t--------a, #tagujtogowno, etc, więc wymuszenie może mieć sens.
I jeszcze pytanie z innej beczki ale też o tagi. Czy planujesz w aplikacji na android coś zrobić w tym kierunku? Jakąś automatykę?
Komentarz usunięty przez autora