Czyli ciasta wyszly jak wiekszosc produktow "architektow" - zdecydowanie ciekawe, zwracajace uwage, ale rownoczesnie widac ze niepraktyczne, nie wiadomo na ile w ogole funkcjonalne/smaczne ;)
@Koller: no może być - np. nie da się go sensownie zjeść, bo się rozpada/rozpływa, tak samo jak półmetrowej średnicy pączek z 4cm lukru - nawet jak jest ładny, nawet jakby byl smaczny... to do paszczy nie ma jak wsadzić ;)
Myślę że połowa efektu (nic nie umniejszając twórcy) to skutek bardzo profesjonalnych zdjęć wyraźnie robionych przez zawodowca. Ślina w pysku jednak jest.
Komentarze (36)
najlepsze
@hrumque: jak ciasto może być praktyczne. żresz, albo nie żresz.
@Koller: no może być - np. nie da się go sensownie zjeść, bo się rozpada/rozpływa, tak samo jak półmetrowej średnicy pączek z 4cm lukru - nawet jak jest ładny, nawet jakby byl smaczny... to do paszczy nie ma jak wsadzić ;)