Kleik, tatar, bibimbap. Kuchnia koreańska "zaora" modę na sushi?
Ryż i masa przystawek z dużą ilością imbiru i czosnku, z dodatkiem aromatycznego oleju sezamowego. Tak pokrótce można opisać kuchnię, która od miesięcy podbija Amerykę i Europę. Koreańskie smaki i potrawy z powodzeniem wkradają się także na polskie stoły.
TYG0DNIK z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 14
Komentarze (14)
najlepsze
@Stulejarzysta:
NIKT się tego nie spodziewał. Koreańczycy znowu TO zrobili. Kleik spalił się ZE WSTYDU [TYLKO U NAS]
Tatar zaliczył WPADKĘ na gastronomicznej gali. EKSPERCI podzieleni w ocenie bibimbapa [WIDEO]
S-Z-O-K!!! Sushi zostało SKOMPROMITOWANE przez TAJEMNICZĄ kuchnię.
[NA ŻYWO] REWOLUCJA w kuchniach świata. Polscy CELEBRYCI płacą FORTUNĘ za usługi kucharzy z TEGO kraju.
PS: Byłem, jadłem
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
ciekawy opis jak na artykuł z 2016 roku...