Dziennikarz podczas wywiadu nieświadomie zjada papryczkę Bhut Jolokia Red.
Dziennikarz przeprowadzając wywiad zjada papryczkę Bhut Jolokia Red, która w tamtym momencie była rekordzistką świata pod względem ostrości. "Like a champ!". Po czym dowiaduje się, że efekt może trwać kilka godzin...
gobi12 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 234
Komentarze (234)
najlepsze
@paramyksowiroza: tez zwróciłem na to uwagę, ale chyba szczęśliwie dla samego siebie zamknięta powiekę
Przynajmniej nie skoczył na główkę przed sprawdzeniem głębokości jak ten gość w Mikołajkach.
A propos "Pewnego razu przychodzi gość do baru z ciekawską małpką. Siada przy barze i prosi barmana o piwko. W międzyczasie małpka się niecierpliwi i zaczyna biegać po barze.
A tu wypije klientowi kolę, a tu z talerza zgarnie kotleta. Na wszystko patrzy bacznym okiem zniesmaczony barman. Nagle małpka ląduje na stole bilardowym, spogląda na bilę i
Kiedyś zjadłem sosik na bazie Pepper-X. Tak może z 3 kropelki na kebsie. Kurłajegomać. Zjeść? Ok, ostre, ból, agonia, adrenalina, mózg przestaje działać w normalnym trybie i włącza/wyłącza co tam trzeba, nawet przyjemne z litrem śmietanki (nie mleka, im wincyj tłuszczu tym szybciej wypłukujesz kapsaicynę). Fascynujące przeżycie.
Natomiast cały następny dzień to było wycie i błaganie do wszechświata aby odbyt nie
@ozabazo: namówiłeś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@RitmoXL: kiedyś myślałeś że nie lubisz. Myliłeś się - do chilli idealne ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
"Szaleństwo to robić ciągle to samo i spodziewać się innych rezultatów"
Ted Bundy