Kucharzyna, garnkotłuk, parzygnat.
Tu macie bardzo ciekawy podcast w temacie i nie tylko. https://open.spotify.com/episode/6a4LkNrmBt1OzyOAmlRj7g?si=sYs6kKC6St64fnYs4Fgojw&utm_source=copy-link
1.Jakie są Pana pomysły na realne podniesienie siły nabywczej PLN, dzięki czemu Polacy nie będą musieli wydawać większej części swojej pensji na te same towary, niż mieszkańcy Europy zachodniej i czy ma Pan w ogóle zamiar próbować jakkolwiek do tego dążyć. Czy dalej Polacy mają traktować towary będące czymś normalnym na zachodzie, jako towary ekskluzywne?
2. Jaki jest Pana stosunek do pokaż całość
@ElCidX: Chodziło mi o obróbkę termiczną wyrobów z peklosolą, czyli smażenie podwawelskiej na patelni, a nie wędzenie.
@Seraphiel: prowadzi to do powstania toksycznych i rakotwórczych nitrozaminów.
Jeśli ktoś by chciał doczytać: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2620-azotan-i-azotyn-a-nitrozoaminy/
...to tylko najnowsze aktywności użytkownika Cheua
Zobacz wszystkie dodane znaleziska, komentarze i wpisy korzystając z menu powyżej.