kiedyś miałem lepszy nick
Motomirki, cbf 600 na wtrysku.Po zimie obroty jałowe poniżej 1000, i to grubo, silnik przebiera, po mocniejszej przegazówce lub wciśnięciu sprzęgła podczas redukcji potrafi zgasnąć. Co sprawdzić?
Wg. serwisówki jałowe to około 1,3k
Wjechały wczoraj nowe świeczki i nadal to samo (╯︵╰,)
#motocykle
Warto dopłacić do wersji 500 (nie chcę modować 450)? Biscotto będzie.
Czy i tak się nie przekracza tych 450?
@Wierzbek @Vladimir_jebievdenko - Wy chyba macie (sorry za spam)
#effeuno #pizza
@kabzior: na grupie na fb "pizza jak u mammy" wypowiadała się jedna osoba która miała okazje korzystać z wersji 450 i 500 i mówił ze czuć różnice przy wypiekaniu. Na pewno zrobisz prawilną napoletane na tej 450+biscotto a czy dopłacać 300 ziko za te 50 stopni to już twój wybór:) wg mnie te 500 jest spoko opcja jak wypiekasz z 5-15 placków jeden po drugim. noi pokaż całość
Szukam kompletu motocyklowego (kurtka + spodnie) w wersji tekstylnej na dalekie wyprawy. Fajnie aby było to jak najbardziej uniwersalne, tak aby móc tym zrobić zarówno Norwegię jak i Hiszpanię. Trochę nie siedziałem ostatnio w temacie odzieży motocyklowej. Priorytetem jest dla mnie rozbudowana wentylacja ( odpinane wloty wzdłuż rękawów, otwierane panele na klacie). Koniecznie 3 warstwy niezależnepokaż całość
Czołem #motowarszawa i okolice!
Czy ma ktoś z Was lub wie gdzie można wypożyczyć trap podjazdowy do motocykla (do zapakowania na busa/przyczepę)? #motocykle #warszawa
@dizzapointed: zapytaj się w jakimś serwisie czy nie wypożyczą, mi np chłopaki sami zaoferowali taki najazd jak chciałem oddać im niesprawny moto do naprawy.
Mam pytanko odnośnie smaku ciasta na pizzę. Co dodać by smakowała choć trochę jak w pizzerii?
Obecnie robię ciasto używając:łyżeczki oleju, soli , cukru suchych drożdży (tu nic nie zmieniam) i oryginalnej włoskiej mąki farina tipo 00. Wypiek na kamieniu.
Macie jakieś tipy na to żeby ciasto miało swój specyficzny smak? ps: dodawanie ziół prowansalskich nie zmieło praktycznie nic. pokaż całość
@s-k-fantasyfactory: posiadam g3ferrari 360c i effeuno 500c i powiem ze wypieki w effeuno 400C+ +biscotto to inna bajka jak w 3g co ma cos koło 360c. ale to nie zmienia faktu ze pitca pieczona poniżej 400 nie jest gorsza;) ciasto jednak najlepiej jak spędzi te 48h w lodowce i pofermentuje ewentualnie 15-20h w temp pokojowej.
...to tylko najnowsze aktywności użytkownika Vladimir_jebievdenko
Zobacz wszystkie dodane znaleziska, komentarze i wpisy korzystając z menu powyżej.