@paliwoda: Dziękuję, postaram się nie zapomnieć :) Przypomnij mi proszę gdzie i kiedy napisałem, że nie trzeba znać j. polskiego i jest to jakaś wymówka, bo chyba zapomniałem.
@Altar: Wiem, zazdrościłem w każdą niedzielę jak musiałem 30 minut w jedną stronę do najbliższego otwartego sklepu lecieć :D Na szczęście otworzyli jeszcze pokaż całość
@troglo: Masz mnie. Przeleciałem przez opis i postanowiłem podzielić się swoją wiedzą. Nadrobione i faktycznie w artykule też jest wspomniany mObywatel.
A ja nie mam pojęcia jakiej mąki używam na piekarni. W Norwegii jeszcze nie zauważyłem by były takowe oznaczenia. Ta mąka się nazywa tak, a druga tak i Uj wie czy to 2000, 1000 czy coś innego. Ciemna, jasna, z otrębami i nara. Albo wiem, ale nie znam ich konkretnych nazw po polskiemu (╥﹏╥) pewnie naumial bym się, gdybym miał polską obok siebie dla porównania.
...to tylko najnowsze aktywności użytkownika ajknowju
Zobacz wszystkie dodane znaleziska, komentarze i wpisy korzystając z menu powyżej.