• Wykop.pl
  • Wykopalisko 609
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      slimaczko 6 lat 1 mies. temu

+1

Siemanko Mirki, nie wiecie gdzie w stolicy mozna pograć w tenisa stołowego? jakoś za nieduże hajsy i z możliwością wypożyczenia rakietek.
      #warszawa #tenisstolowy #pingpong

+: Cronox
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        200wewisni 6 lat 1 mies. temu

0

@slimaczko: na niektorych osiedlach masz nawet betonowe stoły do gry pod chmurka

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@200wewisni: teraz pod chmurką będzie ciężko pograć bo wiatr/deszcz/śnieg/torando, ale latem chętnie poszukam

• udostępnij
          • Link
      •  
        beer_man 6 lat 1 mies. temu

0

@slimaczko: W plenerze jest tego sporo, osobiście znam tylko w okolicach Mokotowa, a koszt rakietek w markecie to nie duży wydatek.

• udostępnij
          • Link
      •  
        md23 6 lat 1 mies. temu

+1

@slimaczko: Solec Osir. Cala hala zastawiona stolami do tenisa stolowego. Sporo zoltkow na poziomie pro sie kreci ;)

+: s....k
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@beer_man: jak bym mial jeszcze stół to bym zaprosił do siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        beer_man 6 lat 1 mies. temu

0

@200wewisni: Ja to czasem z nudów z kobitą pogram, ale to bardzo amatorsko, więc wiesz :)

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@beer_man: beka, ja to w #podbaza jakies 15 lat temu byłem nawet w wawie 4 w miedzyszkolnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@md23: @200wewisni: o osir na solcu wydaje się być okej. Sam też myślałem nad kupnem stołu, ale zawsze bałem się, że za szybko mi się znudzi i będzie to hajs wyrzucony w błoto, zresztą trzeba inwestować w domową siłownię :P

• udostępnij
          • Link
      •  
        md23 6 lat 1 mies. temu

0

@slimaczko: aaa jezeli masz ziomkow mieszkajacych w akademikachl, to wchodzisz za friko dostajesz paletki i mozesz grac caly dzien. Na pewno tak jest na Zamenhoffa oraz Radomskiej

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@slimaczko: ja miałem stół ale wlasnie nie było z kim grac albo czasu i sprzedałem

• udostępnij
          • Link
      •  
        szkkam 6 lat 1 mies. temu

0

@slimaczko: Na Ursynowie na Hawajskiej chyba wisiała jakaś reklama tenisa stołowego. Masz nawet cennik:
        http://ucsir.pl/oferta/cenniki/19-oferta/cenniki/171-cennik-tenisa-stolowego-hawajska.html

• udostępnij
          • Link
      •  
        pazdzioch564 6 lat 1 mies. temu via Android

0

@slimaczko: OSiR Saska tez jest

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

kocik2010 7 godz. temu

+1166

Wiosna w tym roku:
      "Wytrzymajcie jeszcze dwa tygodnie"
      #pogoda #wiosna #koronawirus

odpowiedzi (21)

volver021 10 godz. temu

+1779

Właśnie urodziło mi się dwoje dzieci!! Pijcie ze mną. Duży chłop, a sam płacze jak dziecko ze szczęścia (╥﹏╥)

odpowiedzi (158)

Lolenson1888 7 godz. temu

+529

Zaraz idę z mamą na zakupy do Plusa. Kupić wam coś?

odpowiedzi (56)

• pełna lista

Wykopalisko

• Sławomir Mentzen: Drogie LEWAKI musicie zrozumieć, że... Sławomir Mentzen: Drogie LEWAKI musicie zrozumieć, że... 256
    • Kim jest zastrzelony Daunte Wright który wywołał kolejne zamieszki BLM w USA? Kim jest zastrzelony Daunte Wright który wywołał kolejne zamieszki BLM w USA? 75
    • Lifehack z neta i reakcja na niego. Lifehack z neta i reakcja na niego. 57
    • UPIERDLIWA POLICJA i MANDAT ZA BRAK MASKI + TRESURA! UPIERDLIWA POLICJA i MANDAT ZA BRAK MASKI + TRESURA! 60
    • Czy PIS szpieguje opozycję z pomocą Pegasusa, kupionego z publicznych pieniędzy? Czy PIS szpieguje opozycję z pomocą Pegasusa, kupionego z publicznych pieniędzy? 70
    • Ksiądz, który bił i wyzywał dzieci podczas lekcji religii, dostał zarzuty Ksiądz, który bił i wyzywał dzieci podczas lekcji religii, dostał zarzuty 87
    • Młodzież znęcają się nad chorym chłopakiem i chwalą się tym w sieci Młodzież znęcają się nad chorym chłopakiem i chwalą się tym w sieci 29
    • Wygrali z rakiem dzięki przejściu Covid-19? Zaskakujące wyniki badań Wygrali z rakiem dzięki przejściu Covid-19? Zaskakujące wyniki badań 61
    • Ceny prądu. Drożej tylko na Malcie. Nowy raport Ceny prądu. Drożej tylko na Malcie. Nowy raport 64
    • Coraz większy spór o amantadynę. "Mamy pacjentów, którzy zdrowieją" Coraz większy spór o amantadynę. "Mamy pacjentów, którzy zdrowieją" 114

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazlewactwa bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa gospodarka heheszki historia katolicyzm koronawirus kultura motoryzacja neuropa pieniadze policja polityka polska prawo samochody swiat szczepienia usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.