Robercig!
#mecz #lewandowski #heheszki #humorobrazkowy #memy
Zdjęcia graffiti z UK przedstawiające graffiti skierowane do Polaków. W komentarzach zamieszczam więcej.
pokaż spoiler #ciekawostki #uk #polska #emigracja
@mustafas00: w Polsce jeszcze nie mamy prawie w ogóle imigrantów a już wszyscy się oburzają że Ukraińcy im prace zabierają ;]
@brukiew: sugerowanie że napisy na ścianach napierdalają brytyjscy inteligenci xD przecież to jest ten sam poziom patologii co polskie "jebać żydów" na murach, czy "muslimy won" xD
Kelenrki, sprzątaczki, budowlańcy.
@brukiew: Mówisz że to podłe zawody? Nie to co taki informatyk łolaboga..
@mustafas00: @Finsky: @brukiew:
Patologia jest wszędzie i to oczywiste. Co prawda nie śledzę tego co się dzieje w brytyjskiej polityce, ale z tego co słyszałem to obecnie przede wszystkim chyba rząd jest również nastawiony negatywnie do Polaków.
@mustafas00: kojarzy mi się z powoli narastającym (wraz z napływem) hejtem na Ukraińców studiujących/pracujących w Polsce. Ciekawe, kiedy i u nas zaczną pojawiać się takie "dzieła sztuki". Antyżydowskie już są od dawna :P
Wczoraj widzialem Polaka na district line bylo tylko tak "no bo kurwa dzisiaj kurwa w pracy kurwa wiesz jak to kurwa kurwa kurwa kurwa" poraZka to samo na tej samej lini idzie Polak w pluzie rpk na szyi jp markerem gada przez telefon ta są gadka tyle że wchodzi w ludzi i nie patrzy... Wieś z Polski 2 dni temu wchodze do sklepu za mna Polak kompletnie nadzgany nie zauważył progu wyladowal na lodówce z browarami ale trafił.do celu bo właśnie po to przybył.mnóstwo by.opowiadać ale jak przyjechałem to wydawało mi sie że każdy Polak się tu,może kultury ucZyć nawet jak ja w kogos przez przypadek wejdzie to przeprosi mnie osoba w która wpadłem jest tu mnóstwo takich przypadków. Dzięki Uk przestalem być rasista murzyni jednak są też ludzmi! :) POLSKA!
@mustafas00: Żadna nowość - Brytyjczycy nie lubią imigrantów, zwłaszcza tych o odmiennej religii (choć protestanci nadają się nawet na małżonka władcy).
@mustafas00: grałem ostatnio w cs'a na jakimś angielskim serwerze. wbił jakiś polski sebix, ktoś mu wbił heada to napisał na czacie "hehe nice shot nyga". nagle wszyscy angole się na niego rzucili i zaczeli pisac "no racism or gtfo". sebix zaczal odpisywac "why? no racism" itp. potem zaczely sie wyzwiska "fuck off polish scum", "fuck polish workers" i że zabieramy im prace itp. w końcu sebixa wywalili z serwa. jaka rasistowska hipokryzja xD
@mustafas00: ja mieszkam w Holandii, obok mojej chaty widniał napis po holendersku "ratunku! Moi sąsiedzi to Polacy!!!" A pod spodem po polsku dopisane "to się kurwo wyprowadz " xD jebłem xD
@mustafas00: Polak za granicą:
- jeżeli ogarnięty to nie poznasz że to Polak, sam z siebie nie manifestuje polskości
- jeżeli śmieć to poznasz z daleka
@mustafas00: jeżeli wiesz o kimś takim jak Forin lub VHS Crew- nie zaglądając do google- chociażby, to możemy porozmawiać, jak nie to spierdalaj. Tak, również biegałem kiedyś z puszką. Pozdrawiam.
@mustafas00: jak takis specjalista uliczny writer to czemu nie napisałeś ze toy coś namazal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mustafas00: Mając szacunek do ludzi którzy malują prawdziwe graffiti (które można podziwiać a nie jak bohomazy AK47) nie pierdoliłbyś kocopołów. Dla mnie jak ktoś mówi na jakiś napis typu CHUJ, HWDP a w tym przypadku POLES OUT graffiti jest burakiem i ignorantem. A jedziesz po wykopkach cytując wikipedie. Pewnie jak zabierasz się do panny też przeglądasz wiki.
@BGZZ: pamiętam jak jarałem się jego wrzutami w Ślizgu pod koniec lat 90-tych. Z tego co kojarze to jego pierwsze dzieło w 3D zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Teraz prawdopodobnie zajął się jakimiś legalami.
VHS bombili wtedy srebro najczęściej. WTK też pozostawili jakiś ślad w mej pamięci. Ehhh... Stare czasy
@mustafas00: nazywaj jak chcesz. Ja wolę walnąć prosto z mostu niż się cackać w "ą" i "ę". Poza tym sam stwierdziłeś, że bombiłeś, zatem uznałem, iż język nie sprawi Ci problemu. Najwidoczniej jesteś z młodszego pokolenia, tudzież cyrkuflaki #pdk były Twą dewizą.
@Chael: Teraz głównie robi okładki dla muzyków, ale nie jakieś takm okładeczki tylko konkretne wydawnictwa. Gość ma głowę pełną pomysłów nadal, ale chyba brak czasu na bieganie z puszką.
http://forin1.com/
@brukiew: Czemu nazywasz ludzi pracujących fizycznie jako prostaków?
Ja wiem, że w kwalifikacjach tych ludzi rzadko pojawia się "wybitnie inteligentny", ale znam wielu ludzi na wysokich stanowiskach i bogatych, którzy są prostakami.
@brukiew:
@azarak:
Ja jestem pracującym fizycznie prostakiem i dobrze mi z tym.
pokaż spoiler Biura są dla ciot
@mustafas00: @Chael: też ostatnio się kłóciłem, że graffiti to coś więcej niż napisy na ścianie, ale według słownika graffiti to po prostu napis na ścianie, niestety :/
pozdro dla kumatych :>
@mustafas00:
Wcale się im nie dziwię.
Od nas z osiedla wyjechała cała "hołota", która urządzała największe burdy. Od mniej więcej 2006 - 2007 roku jest spokój. Nirwana wręcz.
Wcześniej a to ktoś kogoś pobił, a to zdemolowali auta po pijaku, a to śpiewał codziennie przy wódzie do białego rana, a to coś podpalił, a to gdzieś włam zrobił.
@JakisTakiNick: ok ale napis również może być stworzony artystycznie, a nie jakaś fujara weźmie puche i napisze "Kaśka to chuj" i jest wielkim writerem ;)
@brukiew: Po pierwsze sam zastanów się kto jest pusty- osoba zwracająca uwagę na zestaw cech uniwersalnych czy osoba reagująca argumentem ad personam?
Po drugie- zdefiniowanie osoby poprzez wykonywany zawód czy wykształcenie świadczy o niedojrzałości i głupocie życiowej oceniającego.
Po trzecie- za prostymi zawodami fizycznymi bardzo często idą pasje i hobby. Czasami niezbędne do bycia specjalistąw swojej dziedzinie.
Po czwarte- osoba gardząca innymi ludźmi sama zasługuje na pogardę.
Nie masz czasem na imię Bartek? Bardzo przypominasz mi mojego znajomego. Gdy zaczynaliśmy kariery zawodowe on też gardził zawodami fizycznymi. Koniecznie biuro i biuro. No i dostał się do biura. I mimo, że minęła dekada ze sporym hakiem on sobie nadal w tym biurze tkwi z pensją niższą niż niejeden fizol. Jak na ironię ludzie, którymi gardził też już nie są fizolami, ale dzięki doświadczeniu i wiedzy jakie zdobyli zarabiają wielokrotność jego pensji. A jemu został tylko żal, nienawiść i pogarda do zawodów, którym realnie zarobków zazdrości.
@mustafas00: to pierwszy przypadek był graffiti antypolskiego w szkocji edynburg chyba z 10 lat temu w gazetach było
@mustafas00: ja nie ale paru kolegów i mniejszość polska asymiluje się doskonale (poza patologią)
Robercig!
#mecz #lewandowski #heheszki #humorobrazkowy #memy
Wood, Burnley - Arsenal 1:1 xD
#golgif #mecz #arsenal #premierleague