Czy jak nagram filmik, jak kasuje rodzicom kanal TVN z telewizora, to TVN moze mnie o cos oskarzyc?
Chce tez zablokowac IP gazeta.pl i onet.pl. Chce nawolywac do tego innych i przyznawac im za to wirtualne punkty. Czy to jest nielegalne?
kasuje rodzicom kanal TVN z telewizora, to TVN moze mnie o cos oskarzyc?
Chce tez zablokowac IP gazeta.pl i onet.pl. Chce nawolywac do tego innych i przyznawac im za to wirtualne punkty.
Jaki kraj, taki Mr Robot
Polaki z januszexu wczoraj mieli bekę ze mnie jak powiedziałem im że idę spać o 21 gdy trzeba wstać o 4:30, czuli się lepsi za sam fakt że chce spać AŻ 7 godzin na dobę. Jeden p0lak powiedział że idzie spać o północy i 4h snu mu wystarcza. #przegryw
w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.
Polityka plików cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.