Mamy sobotę 4:56, trzeźwe osoby plusują, a najebusy śpią dalej i budzą się o 12 z kacem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis
#pracabaza
Pamiętacie może kiedy ostatnio wstaliście szczęśliwi z łożka i z nadzieją wyczekiwaliście nadchodzącego dnia? Bo ja nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Olek_Grom_Jr: no szczerze mowiac zarty z kolezankami trzymaly poziom filmowy
pokaż spoiler Zadna sie nie przyznala czy lubi z dupy do ust
@Tychacz: tak, ze dwadzieścia lat temu jak dostaliśmy z bratem kolejkę lego. Nic podobnego od tamtego dnia ;_;
@Tychacz: to smutne, bo właśnie przypomniałeś mi jak byłem małym gówniarzem i budziłem się w wigilię, albo w swoje urodziny. To było coś. To był poranek, na który czekało się tak długo. Niczym nie skrępowana radość, szczera, niewinna. Im człowiek mniejszy tym więcej w nim promieni słońca. Z czasem wyrastamy z tej niczym nie przymuszonej dziecięcej radości. Z nieco innej beczki, miałem też poranki gdzie cieszyłem się, że się po prostu obudziłem. Okraszone to zawsze było wieczornym strachem, że to nie nastąpi, ale poranki zyskiwały wtedy jeszcze więcej barw.
Mamy sobotę 4:56, trzeźwe osoby plusują, a najebusy śpią dalej i budzą się o 12 z kacem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis