Mirki, jednym słowem zajmuję się rozwojem firmy i poszerzaniem jej działalności/inwestowaniem.
Gdy zgłaszam się do jakiejś firmy z prośbą o ofertę hurtową, a po drugiej stronie siedzi jakaś pizda, której nic się nie chce, olewa mnie i odpowiada wymijająco (piątek, piąteczek, piątunio hehe) mam ochotę strzelić ją w pysk, a przynajmniej zjebać jak psa.
pokaż spoiler Jeszcze gdy proszę kulturalnie o kontakt z inną osobą, posiadającą większą wiedzę lub chociaż kurwa CHĘĆ ROZMOWY Z KLIENTEM ona zaczyna pokrzykiwać lub odpisywać na maile z włączonym CAPSem pokazując, że ona jest ważna, a nie klient.
NOSZ KURWA.
Gdyby w mojej firmie szef dowiedział się, że ktoś rozmawia tak z (nawet potencjalnym) klientem zakończyłby karierę tego samego dnia.
Wstawiam śmieszny obrazek bo jestem wkurwiony.
#oswiadczenie #truestory #pracbaza #niecoolstory #korposwiat i trochę #humorobrazkowy
źródło: images-cdn.9gag.com
@EnderWiggin Gorzej jak ta lalunia "pociąga" za odpowiednie sznurki w firmie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) W takim przypadku nic @Wesoly_Kartofelek nie zdziała, bo kto inny ma tu "siłę ssącą" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@rebul4: w piątek nie bo piątek w poniedziałek nie bo poniedziałek, wtorek zajęta bo w poniedziałek nie robiła, środa trzeba odpocząć po czwartku, a czwartek to taki mały piątek. Do kurwy nędzy, piątek nie piątek, płacą ci to pracuj.
I ziomek na górze dobrze mówił, podpierdol do szefa, że gówno PR robią i tyle.
Byłem dzisiaj na rozmowie o prace. Jako że studiuje zaocznie czyt. chce się rozwijać. Nie spodobało się to panu kierownikowi, pierdolonemu nosaczowi, który powiedział, że jak on ma mnie przyjąć na stanowisko, skoro ja po zakończeniu studiów nie będę tu pracował( I rok here) i że on nie będzie co trzy lata kogoś nowego uczył.
Chuj kurwa, więcej ukrainców, więcej januszów i więcej jebania pokaż całość
Feuer: Początek
pokaż spoiler ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#heheszki #justwykopthings #feuernabali