Zaczyna się, brawo Czarek, ignoruj dalej na pewno nic złego się nie stanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#reprezentacja #pilkanozna #mecz #kanalsportowy
siema mirki, złożyłem sobie taki zestaw https://www.morele.net/inventory/info/x9ewxQ/. Co myślicie? Da radę znaleźć coś jeszcze lepszego w tej cenie czy nie bardzo? Bo nie ukrywam, więcej raczej nie chciałbym wydać. Bez grafy, bo posiadam Gtxa560 więc powinien mi wystarczyć. Z gierek gram tylko w CSa, ewentualnie LoLa, więc taki sprzęt na moje oko powinien być ok, ale czekam na zdanie ekspertów ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pcmasterrace
Zaczyna się, brawo Czarek, ignoruj dalej na pewno nic złego się nie stanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#reprezentacja #pilkanozna #mecz #kanalsportowy
moja dziewczyna jechala z kolezanka tramwajem, kolezanka uciekla, moja dziewczyna zostala, kanary zmusily ja, ze ma zaplacic dwa mandaty rowniez za kolezanke bo inaczej wzywaja policje - ona niestety nalezaca do strachliwych osob to uczynila, czy bylo to podstawne?
#kanar #kanary #warszawa #autobusy #tramwaje
Sprzęt już w moich rękach. Nie bardzo mam ekipę na dzisiejszy spacer pod mogiłę zmarłych na cholerę, więc chyba pójdę sam go sprawdzić xD.
Choć nie zdziwi mnie jak w tamtym miejscu nic się nie będzie działo, bo nigdy nie słyszałem o aktywności paranormalnej w tamtym miejscu, więc myślę, że efekty będą dopiero podczas wizyty w DPSie w Pieczonogach.
Odpalę narazie i zobaczę z czym to pokaż całość