• Wykop.pl
  • Wykopalisko 537
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      11mariom 4 lata 4 mies. temu

+2

#gorzkiezale #zalesie #marketing (w sumie antymarketing)

Nie polecam firmy idym.pl / idym.eu. Dostałem od nich SMSa na numer telefonu, którym nigdy i nigdzie nie wyrażałem zgody na marketing.

Gdzie najłatwiej i najlepiej zgłosić takie praktyki?

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

źródło: Screenshot_2016-10-20-20-29-42-863_com.android.mms.png

+: kolak68, Cronox
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        s........e 4 lata 4 mies. temu

0

@11mariom: ja dzis tez

• udostępnij
          • Link
      •  
        kolak68 4 lata 4 mies. temu via Mój Wykop (Android)

0

@11mariom: ja to samo

• udostępnij
          • Link
      •  
        11mariom 4 lata 4 mies. temu

+1

@soft1house: @kolak68: pomysł jak i gdzie najlepiej to zgłosić? Sama antyreklama to może być za mało…

+: kolak68
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Janek_dzbanek 4 lata 4 mies. temu

0

@11mariom: Może UOKiK i RPK?

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Phyrexia 4 godz. temu

+172

Modelka Yekaterina Lisina i jej mąż. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ciekawostki #wzrost #rozowepaski #niebieskiepaski

odpowiedzi (175)

Ten_typ_sie_patrzy 6 godz. temu

+376

I tak to się żyje w tym leroyu. Całe szczęście nikt jeszcze nie zamówił palety betonu z wniesieniem #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pracbaza #leroymerlin #sobota

odpowiedzi (40)

labla 9 godz. temu

+836

odpowiedzi (16)

• pełna lista

Wykopalisko

• Redaktor TVP zesrał się, bo Netflix NIE poprawił Kajko i Kokosza Redaktor TVP zesrał się, bo Netflix NIE poprawił Kajko i Kokosza 35
    • PATOLOGIE POLSKIEGO BUDOWNICTWA (cz.21) zemsta budowlana PATOLOGIE POLSKIEGO BUDOWNICTWA (cz.21) zemsta budowlana 49
    • Jak Daniela Obajtka ze szkoły wyrzucano Jak Daniela Obajtka ze szkoły wyrzucano 59
    • Ruszyła machina propagandy ws. obrony Obajtka.
Prym wiedzie... Polsat. Ruszyła machina propagandy ws. obrony Obajtka. Prym wiedzie... Polsat. 24
    • Lewica kontra prawica na uczelniach. Widać niepokojący trend Lewica kontra prawica na uczelniach. Widać niepokojący trend 129
    • Polacy nie chcą szczepionek z Chin i Rosji. "Polacy mają rusofobię" Polacy nie chcą szczepionek z Chin i Rosji. "Polacy mają rusofobię" 49
    • Szwecja. Polak wsiadł do autobusu z siekierą. "Zabiję was wszystkich" Szwecja. Polak wsiadł do autobusu z siekierą. "Zabiję was wszystkich" 99
    • Pierwsze lata rządów Mao. Polityka Wielkiego Skoku i śmierć milionów Chińczyków. Pierwsze lata rządów Mao. Polityka Wielkiego Skoku i śmierć milionów Chińczyków. 27
    • Dziękuję mamusiu, że mnie urodziłaś Aby uzyskać dostęp
      zaloguj się lub załóż konto.
    • Forbes opisuje ruch dookoła GameStop jako "racjonalny, przemyślany" [EN] Forbes opisuje ruch dookoła GameStop jako "racjonalny, przemyślany" [EN] 20

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy bekazpisu ciekawostki covid19 ekonomia europa geopolityka gospodarka hahard heheszki historia koronawirus kultura medycyna motoryzacja pieniadze podatki policja polityka polska prawo samochody sport swiat usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.