Kochani patrzcie kto mi odpisał.
#chwalesie #maklowicz #cytatywielkichludzi
Proszę mi wytłumaczyć, czy krzyczenie, że Lwów jest Polski nie kłóci się z krzyczeniem, że Kosowo jest serbskie ( co jest popularne na manifestacjach nacjonalistów w Polsce )? Bo ja ile na to nie patrzę, to mi wychodzi sprzeczność. Taka jakby nie patrzeć #hipokryzja . Bo ja to widzę tak, że narodowcy i kibole popierający serbskość Kosowa strzelają sobie gola samobójczego w sprawie polskości Lwowa. Jeśliby zależało im na usankcjonowaniu polskości Lwowa, to raczej powinni się opowiadać po przeciwnej stronie barykady w sprawie Kosowa niż Serbowie.
#polska #ukraina #serbia #kosowo #albania #neuropa #lwow #prawica #historia #polityka
@Ohmajgad: zapewne tak ale nie pozostaje nawet kwestia dyskucji jego tkanka historyczna i kulturowa ktora jest wielokulturowa z dominacja polskiej . Na nic nie zdadza sie proby tego zacierania
@Ohmajgad: @Ohmajgad: Chcialbym dodac tylko ze przejecie Kosowa bylo wielkim bledem politycznym. Albanczycy niszcza w spsob barbazynski kulture serbow nie szanujac takze miejsc swietych jak cmentarze, swiatynie czy inne zabytki. Kosowo stalo sie siedliskiem wszelkej bandytki a prawdziwym celem bylo zbudowanie amerykanskiej bazy
@Ohmajgad: Rzeczypospolita wziela odpowiedzialnosc za to co sie wydazyla. Lech Kaczynski przeprosil za te wydarzenia w Polsce nikt nie uwaza je za chwalebne. Wzbudzaly zreszta wzburzenie w spoleczenstwie. Co do akcji wisla, byla niezbedna i konieczna. Nie bylo innego wyboru w tym czasie.
@Ohmajgad: No widzę w jednym poście obaliłeś całą historyczną dyskusję o Grodach Czerwieńskich i Rusi cóż za ekspert XD od kiedy to choćby Krynica Zdrój to Ruś?
@AndrusZgc: Rusini karpaccy to jeszcze inna kwestia choć raczej kolonizowali miejsca wcześniej nie zamieszkałe
Kochani patrzcie kto mi odpisał.
#chwalesie #maklowicz #cytatywielkichludzi
Pomocy jestem caly rozstrzesiony. Jestem w szoku zycie mi sie załamało. Łzy lecą mi na klawaiture taka akcja po 3 latach razem... Ja pie***le!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj wrocilem z zagranicznej delegacji dzien wczesniej. Byłem szczęśliwy że wracam do naszego domu., ktory ukonczyłem rok temu kosztem ogromnego kredytu na siebie. Kosztem brania delegacji w #pracbaza pokaż całość