Aktywne Wpisy
Atypical +17
Waszym zdaniem warto kupić Audi TT MK1 225km w quattro z LPG, cała w oryginalnym lakierze na gwincie z poliuretanem, wydechem z kwasówki za około 32k?
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
SmugglerFan +17
#chwalesie motzno, bo wszystkie nowości nad jakimi procowaliśmy przez ostatnie 6 miesięcy postanowiły zjawić się u nas w czerwcu ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Do rzeczy: z + wybierzemy jutro 4 osoby, które otrzymają od nas paczkę zrębek.
Wszystkie zamówienia od teraz do godziny 23:59 27.06.2017, które mają w sobie minimum jedną paczkę nowych zrębek dostają od nas darmową dostawę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Polecamy też przeczytanie opisów na www, bo Mariusz lubi te zrębki #pdk
I oczywiście bez #przepisy nie może się obyć.
Domowe wędzone udka z kurczaka
Składniki:
- 8 udek z kurczaka
Składniki zalewy peklującej:
- 8 g saletry potasowej
- 2 duże łyżki soli
- ziele angielskie
- pieprz
- liście laurowe
- 1 L wody
Niezbędnik:
- zrębki wędzarnicze z ziołami Mocne Wrażenia (zrębki bukowe, czosnek, papryka, rozmaryn, pietruszka, imbir, szczypiorek, sól, dekstroza, olej roślinny)
- wędzarnia balkonowa
Przepis:
Z przegotowanej, ostudzonej wody oraz przypraw sporządź zalewę peklującą. Umieść w niej udka i pozostaw w lodówce na 24 godziny. Po tym czasie udka wyjmij z zalewy i pozostaw do obsuszenia na 1 godzinę. W tym czasie przygotuj wędzarnię. Wsyp do niej zrębki wędzarnicze z czosnkiem i imbirem MOCNE WRAŻENIA, które nadadzą mięsu odpowiedni aromat i kolor. Zrębki, delikatnie zroszone wodą, umieść w aluminiowym pojemniku. Udka wędź na gorąco przez 2 godziny, w temperaturze 70-80°C.
BROWIN Radzi: zrębki Mocne Wrażenia najlepiej współgrają z jagnięciną, drobiem i wieprzowiną.
Smacznego!
...bo domowe jest lepsze!
#browin #wedlinydomowe
Ostatnio do świniaka wzięliśmy masarza, polecanego w całym powiecie - bo ciężko samemu w upały uwinąć się z całą świnią 160 kg - to wszyscy wyklinamy te wędliny, są niedobre jak diabli przez te zalewy i jego sposób wykonywania. Dobrze że część mięsa zrobiło się po swojemu od A do Z - om nom nom.
@Ash_Nazg: Dzięki za kompemet! Btw. Jak @Hannahalla zaprasza Cię na degustację to my byśmy nie odmawiali. Dziewczyna wie o czym
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora